کیک کلاسیک

این کیک بافت پنبه ای پاند کیک را دارد با طعم لیمو

متعلق به دسته های

کیک کلاسیک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره: 1 لیوان
  • شکر: 1 لیوان و 2 قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیمو: 2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 3 عدد
  • آرد: 2 و 1/4 لیوان
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • کره و یک لیوان شکر را با همزن بزنید تا سبک و پفی شود.
  • رنده پوست لیمو را اضافه کنید.
  • تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
  • در یک ظرف دیگر، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و بعد کم کم به مخلوط بالا اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.
  • خمیرکیک را در یک قالب چرب شده 20 در 10 سانتیمتری بریزید.
  • دو قاشق شکر را روی آن بپاشید. قالب را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 برش متوسط کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 304 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 35 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 17 گرم، چربی 17 گرم، چربی اشباع 10 گرم، کلسترول 87 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید