کیک کرامب نیویورکی

یک کیک سبک با و رویه ترد کره ای

متعلق به دسته های

  • کیک
کیک کرامب نیویورکی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

کیک

  • آرد: 2 و نیم لیوان
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • کره: 170 گرم
  • شکر: 1 و نیم لیوان
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • خامه ترش: 1 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

رویه

  • شکر قهوه ای: 1 لیوان
  • شکر سفید: 1/2 لیوان
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • دارچین: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده: 230 گرم
  • آرد: 2 و نیم لیوان

دستور تهیه

تهیه خمیر:

  • یک قالب 22 در 32 سانتیمتری را چرب کنید.
  • آرد، بکینگ پودر، و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • کره و با شکر هم بزنید تا سبک شود.
  • تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید.
  • خامه ترش و وانیل را بیفزایید.
  • مخلوط آرد را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • خمیر را در قالب بریزید.

تهیه رویه:

  • شکر، نمک و دارچین را مخلوط کنید.
  • کره ذوب شده را بریزید و کاملا مخلوط کنید.
  • مواد را روی آرد بریزید تا جذب آرد شود و مخلوط را روی کیک بریزید.
  • کیک را برای 50 تا 55 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

نکات

این کیک را می توانید در دمای اتاق، در ظرف در بسته تا 3 روز نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 24 برش متوسط کیک کافیست. به ازای هر برش کیک: انرژی 326 کالری، پروتئین 3.6 گرم، کربوهیدرات 42.9 گرم، قند 22.7 گرم، چربی 16.2 گرم، چربی اشباع 10 گرم، کلسترول 54 میلی گرم، کلسیم 26 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 108 میلی گرم، پتاسیم 59 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید