کیک کدوحلوایی زنجبیلی

کیک پاییزی ادویه ای

متعلق به دسته های

  • کیک
کیک کدوحلوایی زنجبیلی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره: 1/2 لیوان
  • شکر قهوه ای: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • پوره کدوحلوایی: 1/2 لیوان (کدوحلوایی پخته و پوره شده)
  • عسل: 1/2 لیوان
  • رنده پوست لیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد: 2 و نیم لیوان
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • باترمیلک: 3/4 لیوان (برای طرز تهیه باترمیلک خانگی کلیک کنید)
  • تخمه کدو بوداده: 1/3 لیوان

دستور تهیه

  • کره و شکر قهوه ای را با همزن بزنید تا نرم و سبک شود.
  • تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از افزودن هر تخم مرغ باز با همزن، بزنید.
  • پوره کدوحلوایی، عسل، رنده پوست لیمو را اضافه کنید.
  • در یک ظرف دیگر، آرد، بکینگ پودر، زنجبیل، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط آرد و باترمیلک را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید (کمی آرد، کمی باترمیلک و تکرار تا هردو تمام شوند.)
  • تخمه کدو را اضافه کنید.
  • خمیر را در یک قالب 22 سانتیمتری بریزید و در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که کیک بپزد و وقتی یک خلال دندان را در آن فرو می برید تمیز بیرون بیاید، قرار دهید.
  • می توانید روی این کیک خامه زده شده، سس کارامل یا پودرقند بریزید.

نکات

——-

ارزش غذایی

این کیک برای 16 برش متوسط کافیست. به ازای هر برش: انرژی 209 کالری، چربی 8 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 39 میلی گرم، کربوهیدرات 31 گرم، شکر 15 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، پروتئین 4 گرم، سدیم 242 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید