کیک صبحانه هویج و جو دوسر

از تمام طعم های کلاسیک کیک هویج در این کیک های جو دوسر سالم لذت ببرید.

متعلق به دسته های

کیک صبحانه هویج و جو دوسر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جو دو سر پرک: 3 لیوان
  • شیر کم چرب: 1 و 1/4 لیوان
  • شکر قهوه ای: 1/3 لیوان
  • سس سیب: 1/4 لیوان (برای طرزتهیه سس سیب خانگی کلیک کنید)
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • دارچین: 1 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • جوز هندی: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • هویج ریز رنده شده: 1/2 لیوان
  • کشمش: 1/4 لیوان
  • گردوی ریز خرد شده: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب ۱۲ تایی مافین را چرب کنید.
  • جو دوسر پرک، شیر، شکر قهوه ای، سس سیب، تخم مرغ، دارچین، بکینگ پودر، وانیل، جوز هندی و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید.
  • هویج، کشمش و گردو را داخل آن بریزید.
  • خمیر را بین قالب های مافین آماده شده تقسیم کنید، هر کدام حدود 1/3 لیوان.
  • 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.
  • یک چاقو دور لبه فنجان ها بکشید تا کیک های جو دوسر آزاد شوند.
  • گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

نکات

کیک های جو دوسر را در یک ظرف دربسته تا 2 روز در یخچال می توانید نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 کیک کافیست. به ازای هر کیک: انرژی 152 کالری، پروتئین 5 گرم، کربوهیدرات 25 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 10 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 32 میلی گرم، ویتامین آ 502 واحد، فولات 8 میکروگرم، کلسیم 85 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، منیزیم 30 میلی گرم، سدیم 165 میلی گرم، پتاسیم 174 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید