کیک هلو

یک کیک ساده تابستانی با بافت عالی

متعلق به دسته های

  • کیک
کیک هلو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • تخم مرغ: 3 عدد

  • شکر: 1 لیوان

  • ماست: 1 لیوان

  • روغن مایع: 1/2 لیوان

  • هلو: 3 عدد
  • آرد: 2 لیوان

  • بکینگ پودر: 3 عدد

  • مغز تخمه یا بادام پرک: برای تزئین

دستور تهیه

  • تخم مرغ ها، شکر و وانیل را هم بزنید.
  • ماست و روغن را اضافه کنید.
  • آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف دیگر مخلوط کرده و روی ترکیب تخم مرغ الک کنید.
  • دو عدد از هلوها را خرد کرده و به مواد کیک اضافه کنید.
  • خمیر را در قالب چرب شده بریزید.
  • یکی از هلوها را برش زده و روی کیک بچینید.
  • می توانید کمی تخمه کدو یا بادام پرک روی کیک بریزید و به مدت 50 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد بپزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای ده نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 316 کالری، پروتئین 6.1 گرم، کربوهیدرات 45.1 گرم، فیبر رژیمی 0.9 گرم، قند 26.1 گرم، چربی 12.9 گرم، چربی اشباع 2.8 گرم، کلسترول 51 میلی گرم، کلسیم 56 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، سدیم 36 میلی گرم، پتاسیم 187 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید