کیک لیمو و انجیر

یک کیک نرم با طعم دلپذیر لیمو

متعلق به دسته های

  • کیک
کیک لیمو و انجیر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد: 1 لیوان

  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

  • کره: 4 قاشق غذاخوری

  • شکر:1/2 لیوان

  • تخم مرغ: 1 عدد

  • لیمو: 1 عدد

  • وانیل: 2 قاشق چایخوری

  • ماست: 1/2 لیوان

  • انجیر: 8 تا 10 عدد، نصف شده

  • پودر شکر: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب 20 سانتیمتری را چرب کنید.

  • در یک ظرف، آرد و بکینگ پودر را مخلوط  کنید.

  • در یک ظرف دیگر، شکر و تخم مرغ را خوب بزنید تا کرم رنگ شود.

  • تخم مرغ را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

  • پوست زرد لیمو را رنده کنید و همراه وانیل به خمیر اضافه کنید.

  • سپس کمی از مخلوط آرد و کمی ماست را به خمیر اضافه کنید و ادامه دهید تا آرد و ماست تمام شوند و با قاشق یا لیسک آرام هم بزنید.

  • مواد را درقالب ریزید.

  • روی کیک انجیر ها را بچینید و کمی با دست فشار دهید.

  • کمی پودرشکر روی آن بپاشید.

  • کیک را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و اگر یک خلال دندان در کیک فرو کنید تمیز بیرون بیاید.

  • سپس از فر بیرون آورده بگذارید سرد شود و بعد برش بزنید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 برش کیک کافیست. به ازای هر برش کیک: انرژی 299 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 51 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 31 گرم، چربی 9 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 50 میلی گرم، ویتامین آ 405 واحد، ویتامین سی 11.1 میلی گرم، کلسیم 81 میلی گرم، آهن 1.5 میلی گرم، سدیم 134 میلی گرم، پتاسیم 305 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید