فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب 20 سانتیمتری را چرب کنید.
در یک ظرف، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر، شکر و تخم مرغ را خوب بزنید تا کرم رنگ شود.
تخم مرغ را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
پوست زرد لیمو را رنده کنید و همراه وانیل به خمیر اضافه کنید.
سپس کمی از مخلوط آرد و کمی ماست را به خمیر اضافه کنید و ادامه دهید تا آرد و ماست تمام شوند و با قاشق یا لیسک آرام هم بزنید.
مواد را درقالب ریزید.
روی کیک انجیر ها را بچینید و کمی با دست فشار دهید.
کمی پودرشکر روی آن بپاشید.
کیک را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و اگر یک خلال دندان در کیک فرو کنید تمیز بیرون بیاید.
سپس از فر بیرون آورده بگذارید سرد شود و بعد برش بزنید.