فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب 22 در 12 سانتیمتر را چرب کنید.
در یک کاسه، آرد، بکینگ پودر، نمک، زنجبیل، دارچین، میخک، و جوزهندی را مخلوط کنید.
کره و شکر را با همزن حدود دو دقیقه بزنید تا نرم و سبک شود.
وانیل و تخم مرغ را به مخلوط کره اضافه کنید.
سس سیب و رنده پوست پرتقال را هم بیفزایید.
به تدریج مخلوط آرد را در سه مرحله به مخلوط کره اضافه کنید.
خمیر را در قالب چرب شده بریزید و به مدت 50 تا 55 دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که وقتی خلال دندان را در نان فرو می برید تمیز بیرون بیاید.
کیک را از قالب بیرون بیاورید و بگذارید کاملا سرد شود.
برای تهیه رویه، پنیر خامه ای را با وانیل بزنید. باقیمانده رنده پوست پرتقال و یک و نیم لیوان پودرشکر را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و خامه ای شود. اگر غلظت رویه شل بود می توانید باقی پودرشکر را هم اضافه کنید.
رویه را روی کیک بریزید.