کیک لوف زنجبیلی

یک کیک سرشار از ادویه و یک عصرانه دلپذیر خانوادگی

متعلق به دسته های

کیک لوف زنجبیلی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره: 1/2 لیوان

  • شکر: 1 لیوان

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • تخم مرغ: 1 عدد

  • سس سیب: 1 لیوان ( برای طرز تهیه  سس سیب خانگی کلیک کنید)

  • آرد: 1 و نیم لیوان

  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری

  • نمک: 1 قاشق چایخوری

  • پودر زنجبیل: 2 قاشق چایخوری

  • پودر میخک: 1 قاشق چایخوری

  • جوزهندی: 1/2 قاشق چایخوری

  • رنده پوست پرتقال: از نصف پرتقال

  • گردو: اختیاری

رویه

  • پنیر خامه ای: 110 گرم

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • پودر شکر: 1 و نیم تا دو لیوان

  • رنده پوست پرتقال: از نصف پرتقال

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب 22 در 12 سانتیمتر را چرب کنید.

  • در یک کاسه، آرد، بکینگ پودر، نمک، زنجبیل، دارچین، میخک، و  جوزهندی را مخلوط کنید.

  • کره و شکر را با همزن حدود دو دقیقه بزنید تا نرم و سبک شود.

  • وانیل و تخم مرغ را به مخلوط کره اضافه کنید.

  • سس سیب و رنده پوست پرتقال را هم بیفزایید.

  • به تدریج مخلوط آرد را در سه مرحله به مخلوط کره اضافه کنید.

  • خمیر را در قالب چرب شده بریزید و به مدت 50 تا 55 دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که وقتی خلال دندان را در نان فرو می برید تمیز بیرون بیاید.

  • کیک را از قالب بیرون بیاورید و بگذارید کاملا سرد شود.

  • برای تهیه رویه، پنیر خامه ای را با وانیل بزنید. باقیمانده رنده پوست پرتقال و یک و نیم لیوان پودرشکر را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و خامه ای شود. اگر غلظت رویه شل بود می  توانید باقی پودرشکر را هم اضافه کنید.

  • رویه را روی کیک بریزید.

نکات

می توانید روی آن گردو خردشده بریزید.

کره و تخم مرغ را قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد.

این کیک برای گیاهخوارانی که لبنیات و تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند، مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه ده برش کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 356 کالری، پروتئین 3.5 گرم، کربوهیدرات 57.4 گرم، فیبر رژیمی 0.8 گرم، قند 42.6 گرم، چربی 13.8 گرم، چربی اشباع 8.5 گرم، کلسترول 53 میلی گرم، کلسیم 18 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 106 میلی گرم، پتاسیم 60 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید