کره و شکلات تلخ را در یک ظرف بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا ذوب شوند. کنار بگذارید تا کمی سرد شود.
در یک کاسه دیگر، آرد بادام، پودر کاکائو، و نمک را مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بریزید و با سرعت بالا هم بزنید. کم کم شکر یا شیرین کننده را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شود.
سرعت همزدن را کم کنید و کره و شکلات ذوب شده را به آن بیفزایید.
کم کم مخلوط آرد بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید.
سرعت همزدن را متوسط کنید و خامه و وانیل را اضافه کنید.
مواد کیک را در قالب چرب شده بریزید.
در یک سینی فر آب گرم بریزید و قالب کیک را در آب قراردهید.
سینی و قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید.
کیک را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید ده دقیقه استراحت کند. پف کیک کمی می خوابد.