کیک شکلاتی کم کربوهیدرات

یک کیک مرطوب و کم کربوهیدرات و دلچسب برای دوستداران شکلات

متعلق به دسته های

کیک شکلاتی کم کربوهیدرات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره: 3/4 لیوان

  • شکلات تلخ خردشده: 55 گرم

  • خامه: 1/2 لیوان

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • پودر کاکائو: 1/4 لیوان

  • آرد بادام: 1/3 لیوان

  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری

  • تخم مرغ بزرگ: 5 عدد

  • شکر یا شیرین کننده کم کالری: 2/3 لیوان

  • آبجوش: 1 و نیم لیوان

دستور تهیه

  • کره و شکلات تلخ را در یک ظرف بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا ذوب شوند. کنار بگذارید تا کمی سرد شود.

  • در یک کاسه دیگر، آرد بادام، پودر کاکائو، و نمک را مخلوط کنید.

  • تخم مرغ ها را در یک کاسه بریزید و با سرعت بالا هم بزنید. کم کم شکر یا شیرین کننده را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شود.

  • سرعت همزدن را کم کنید و کره و شکلات ذوب شده را به آن بیفزایید.

  • کم کم مخلوط آرد بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید.

  • سرعت همزدن را متوسط کنید و خامه و وانیل را اضافه کنید.

  • مواد کیک را در قالب چرب شده بریزید.

  • در یک سینی فر آب گرم بریزید و قالب کیک را در آب قراردهید.

  • سینی و قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید.

  • کیک را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید ده دقیقه استراحت کند. پف کیک کمی می خوابد.

نکات

این کیک را می توانید با خامه سرو کنید.

این کیک بسیار نرم است و با قاشق خورده می شود.

بهتر است این کیک گرم سرو شود.

برای اینکه این دستور مناسب رژیم کتوژنیک و دیابت باشد، از شیرین کننده کم کالری بجای شکر استفاده کنید.

ارزش غذایی

این کیک برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 323 کالری، پروتئین 7 گرم، کربوهیدرات 12 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، چربی 32 گرم، چربی اشباع 17 گرم، کلسترول 197 میلی گرم، ویتامین آ 935 واحد، کلسیم 55 میلی گرم، آهن 2.4 میلی گرم، سدیم 244 میلی گرم، پتاسیم 164 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید