در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید. یک ظرف مناسب را روی قابلمه بخارآب قرار دهید به صورتی که کف ظرف بالایی با آب تماس نداشته باشد.
شکلات و کره را در ظرف بالایی بریزید. هم بزنید تا ذوب شوند. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی سرد شود.
دریک ظرف دیگر زرده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
به تدریج مخلوط شکلات را در تخم مرغ زده شده بریزید و به هم زدن ادامه دهید.
در یک کاسه دیگر، سفیده تخم مرغ ها را بریزید. کاسه و پره همزن باید کاملا تمیز باشد. سفیده ها را بزنید تا کف کند و بتدریج پودر شکر را اضافه کنید. به اندازه ای هم بزنید که شکر حل شده و وقتی ظرف را برمی گردانید سفیده ها نریزد.
نمک و وانیل را هم اضافه کنید.
سفیده زده شده را در چهار مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید. بیش از اندازه هم نزنید.
یک قالب 22 سانتیمتری را چرب کنید و خمیر را در آن بریزید.
فر را هم با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب را به مدت 30 تا 32 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد و وقتی یک خلال دندان در کیک فرو می برید تمیز بیرون بیاد.
کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید سرد شود.
وقتی سرد شده، به آرامی لبه های کیک را با کمک یک چاقو جدا کنید.
روی کیک را با پودر کاکائو و پودرشکر تزئین کنید.