کیک شکلاتی بدون آرد

کیک دلچسب برای دوستداران شکلات و بدون گلوتن

متعلق به دسته های

کیک شکلاتی بدون آرد

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • تخم مرغ بزرگ: 5 عدد

  • شکلات تلخ: 340 گرم

  • کره: 3/4 لیوان

  • پودرشکر: 3/4 لیوان

  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید. یک ظرف مناسب را روی قابلمه بخارآب قرار دهید به صورتی که کف ظرف بالایی با آب تماس نداشته باشد.

  • شکلات و کره را در ظرف بالایی بریزید. هم بزنید تا ذوب شوند. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی سرد شود.

  • دریک ظرف دیگر زرده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.

  • به تدریج مخلوط شکلات را در تخم مرغ زده شده بریزید و به هم زدن ادامه دهید.

  • در یک کاسه دیگر، سفیده تخم مرغ ها را بریزید. کاسه و پره همزن باید کاملا تمیز باشد. سفیده ها را بزنید تا کف کند و بتدریج پودر شکر را اضافه کنید. به اندازه ای هم بزنید که شکر حل شده و وقتی ظرف را برمی گردانید سفیده ها نریزد.

  • نمک و وانیل را هم اضافه کنید.

  • سفیده زده شده را در چهار مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید. بیش از اندازه هم نزنید.

  • یک قالب 22 سانتیمتری را چرب کنید و خمیر را در آن بریزید.

  • فر را هم با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب را به مدت 30 تا 32 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد و وقتی یک خلال دندان در کیک فرو می برید تمیز بیرون بیاد.

  • کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید سرد شود.

  • وقتی سرد شده، به آرامی لبه های کیک را با کمک یک چاقو جدا کنید.

  • روی کیک را با پودر کاکائو و پودرشکر تزئین کنید.

نکات

می توانید روی کیک شکلات رنده شده و توت فرنگی قرار دهید.

می توانید بجای شکر از شیرین کننده کم کالری استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 برش متوسط کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 312 کالری، پروتئین 4.9 گرم، کربوهیدرات 24.5 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 22.1 گرم، چربی 22 گرم، چربی اشباع 13.8 گرم، کلسترول 115 میلی گرم، کلسیم 68 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 133 میلی گرم، پتاسیم 137 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید