صفحه اصلی » کیک و شیرینی » کیک » کیک سیب و دارچین
کیک با بافت عالی، که با افزودن سیب و دارچین و شکرقهوه ای طعم فوق العاده ای دارد.
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
کتوژنیک
ورزشی
تبدیل واحدهای اندازه گیری
شکرقهوه ای: 1/3 لیوان
پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری
شکر سفید: 2/3 لیوان
کره: 1/2 لیوان
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
آرد: 1 و نیم لیوان
بکینگ پودر: 1 و 3/4 لیوان
شیر: 1/2 لیوان
سیب بدون پوست خردشده: 1 عدد
یک قالب 22 در 12 سانتیمتری را چرب کنید.
شکر قهوه ای را با دارچین مخلوط کنید.
شکر سفید را با کره با همزن مخلوط کنید تا کرمی رنگ شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و مخلوط کنید و وانیل را هم بریزید.
آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید و به مخلوط کره اضافه کنید.
نیمی از خمیر را در قالب بریزید. نیمی از سیب های خرد شده و نیمی از مخلوط شکر قهوه ای را روی خمیر بریزید.
باقیمانده خمیر را روی سیب ها بریزید.
سپس باقیمانده سیب ها و مخلوط شکر قهوه ای را روی خمیر بریزید.
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کیک را در فر قرار دهید به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزد تا زمانی که خلال دندان در کیک فرو می برید تمیز بیرون بیاید.
——
این مقدار برای تهیه 12 برش متوسط کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 208.4 کالری، پروتئین 3.1 گرم، کربوهیدرات 29.5 گرم، فیبر رژیمی 0.8 گرم، قند 16.9 گرم، چربی 8.9 گرم، چربی اشباع 5.3 گرم، کلسترول 52.1 میلی گرم، ویتامین آ 302.9 واحد، ویتامین سی 0.6 میلی گرم، فولات 33.7 میکروگرم، کلسیم 66.5 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، منیزیم 7 میلی گرم، سدیم 143 میلی گرم، پتاسیم 65.1 میلی گرم
منبع: