کیک سیب و دارچین

کیک با بافت عالی، که با افزودن سیب و دارچین و شکرقهوه ای طعم فوق العاده ای دارد.

کیک سیب و دارچین

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شکرقهوه ای: 1/3 لیوان

  • پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری

  • شکر سفید: 2/3 لیوان

  • کره: 1/2 لیوان

  • تخم مرغ: 2 عدد

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • آرد: 1 و نیم لیوان

  • بکینگ پودر: 1 و 3/4 لیوان

  • شیر: 1/2 لیوان

  • سیب بدون پوست خردشده: 1 عدد

دستور تهیه

  • یک قالب 22 در 12 سانتیمتری را چرب کنید.

  • شکر قهوه ای را با دارچین مخلوط کنید.

  • شکر سفید را با کره با همزن مخلوط کنید تا کرمی رنگ شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و مخلوط کنید و وانیل را هم بریزید.

  • آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید و به مخلوط کره اضافه کنید.

  • نیمی از خمیر را در قالب بریزید. نیمی از سیب های خرد شده و نیمی از مخلوط  شکر قهوه ای را روی خمیر بریزید.

  • باقیمانده خمیر را روی سیب ها بریزید.

  • سپس باقیمانده سیب ها و مخلوط شکر قهوه ای را روی خمیر بریزید.

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • کیک را در فر قرار دهید به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزد تا زمانی که خلال دندان در کیک فرو می برید تمیز بیرون بیاید.

نکات

——

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 برش متوسط کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 208.4 کالری، پروتئین 3.1 گرم، کربوهیدرات 29.5 گرم، فیبر رژیمی 0.8 گرم، قند 16.9 گرم، چربی 8.9 گرم، چربی اشباع 5.3 گرم، کلسترول 52.1 میلی گرم، ویتامین آ 302.9 واحد، ویتامین سی 0.6 میلی گرم، فولات 33.7 میکروگرم، کلسیم 66.5 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، منیزیم 7 میلی گرم، سدیم 143 میلی گرم، پتاسیم 65.1 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید