این کیک ساده، به عصرانه مورد علاقه خانواده تبدیل خواهد شد.
متعلق به دسته های
کیک
مواد اولیه
کیک:
جوپرک: 1 و نیم لیوان
آب جوش: 1 و نیم لیوان
آرد شیرینی پزی: 1 و نیم لیوان
دارچین: 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای: 1 لیوان
شکر سفید: 3/4 لیوان
کره: 1/2 لیوان
تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
رویه کیک:
کره: 8 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای: 3/4 لیوان
شیر: 3 قاشق غذاخوری
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
پودر نارگیل: 1 لیوان
دستور تهیه
فر را در دمای 180 درجه گرم کنید.
جو را در یک ظرف بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید و اجازه دهید ده دقیقه بماند.
در یک ظرف دیگر، آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
کره و شکر را بزنید تا کرمی شود.
تخم مرغ ها را همراه وانیل به کره و شکر اضافه کنید. مخلوط جوپرک را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنید. بیش از حد هم نزنید.
خمیر را در قالب بریزید.
به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید. بعد از پخت از فر خارج کرده و رویه را آماده کنید.
برای تهیه رویه: گریل را روشن کنید. کره، شکر قهوه ای و شیر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود. سپس از روی حرارت برداشته و وانیل و نارگیل را بیفزایید. رویه آماده شده را روی کیک گرم بریزید و پخش کنید.
کیک را به مدت یک تا دو دقیقه زیر گریل در قر قرار دهید تا نارگیل ها کمی تست شوند.
سپس اجازه دهید کیک سرد شود و برش بزنید.
نکات
–
ارزش غذایی
این مقدار برای تهیه 20 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 264 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 39 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 28 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 7 گرم، کلسترول 41 میلی گرم، ویتامین آ 309 واحد، سدیم 139 میلی گرم، پتاسیم 79 میلی گرم