کیک جوپرک

این کیک ساده، به عصرانه مورد علاقه خانواده تبدیل خواهد شد.

متعلق به دسته های

  • کیک
کیک جوپرک

مواد اولیه

  • کیک:
  • جوپرک: 1 و نیم لیوان
  • آب جوش: 1 و نیم لیوان
  • آرد شیرینی پزی: 1 و نیم لیوان
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • شکر قهوه ای: 1 لیوان
  • شکر سفید: 3/4 لیوان
  • کره: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • رویه کیک:
  • کره: 8 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای: 3/4 لیوان
  • شیر: 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل: 1 لیوان

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه گرم کنید. 
  • جو را در یک ظرف بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید و اجازه دهید ده دقیقه بماند.
  • در یک ظرف دیگر، آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
  • کره و شکر را بزنید تا کرمی شود. 
  • تخم مرغ ها را همراه وانیل به کره و شکر اضافه کنید. مخلوط جوپرک را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنید. بیش از حد هم نزنید.
  • خمیر را در قالب بریزید.
  • به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید. بعد از پخت از فر خارج کرده و رویه را آماده کنید.
  • برای تهیه رویه: گریل را روشن کنید. کره، شکر قهوه ای و شیر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود. سپس از روی حرارت برداشته و وانیل و نارگیل را بیفزایید. رویه آماده شده را روی کیک گرم بریزید و پخش کنید. 
  • کیک را به مدت یک تا دو دقیقه زیر گریل در قر قرار دهید تا نارگیل ها کمی تست شوند.
  • سپس اجازه دهید کیک سرد شود و برش بزنید. 

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 20 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 264 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 39 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 28 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 7 گرم، کلسترول 41 میلی گرم، ویتامین آ 309 واحد، سدیم 139 میلی گرم، پتاسیم 79 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید