کیک جودوسر پرک پنیری

صبحانه یا میان وعده سالم و متفاوت

متعلق به دسته های

کیک جودوسر پرک پنیری

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پنیر خامه ای: 1/4 لیوان
  • مربا توت فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیمو: 1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو تازه: 1 قاشق پایخوری
  • جودوسر پرک: 3 لیوان
  • شیر کم چرب: 1 و 1/4 لیوان
  • توت فرنگی تازه یا یخ زده: 1 لیوان
  • شکر قهوه ای: 1/3 لیوان
  • سس سیب: 1/4 لیوان (برای طرزتهیه سس سیب خانگی کلیک کنید)
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • پنیر خامه ای، مربا توت فرنگی، و آبلیمو را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • جودوسر پرک، یک دوم لیوان توت فرنگی، شکر قهوه ای، سس سیب، تخم مرغ، بکینگ پودر، وانیل، رنده پوست لیمو و نمک را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
  • قالب دوازده تایی مافین را چرب کنید.
  • حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری از خمیر را در هر قالب بریزید.
  • روی خمیر کمی از مخلوط پنیر خامه ای بریزید.
  • کمی از توت فرنگی های باقیمانده خردشده را هم روی هر کدام قرار دهید.
  • مجدد کمی از خمیر را روی آنها بریزید.
  • قالب ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
  • بعد از پخت و خارج کرده قالب ها از فر با کمک یک چاقو مافین ها را از قالب جدا کنید.
  • مافین ها را گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

نکات

می توانید این مافین ها را تا دو روز در یخچال یا سه ماه در فریزر نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 مافین کافیست. به ازای هر مافین: انرژی 140 کالری، پروتئین 5 گرم، کربوهیدرات 24 گرم، فیبر 3 گرم، قند 10 گرم، چربی 3 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 34 میلی گرم، ویتامین آ 117 واحد، ویتامین سی 3 میلی گرم، فولات 8 میلی گرم، سدیم 173 میلی گرم، کلسیم 79 میلی گرم، منیزیم 27 میلی گرم، پتاسیم 153 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید