کیک توت فرنگی

این کیک بسیار ساده بوده و طعم دلپذیر توت فرنگی آن را خاص تر می کند.

متعلق به دسته های

  • کیک 
کیک توت فرنگی

مواد اولیه

  • توت فرنگی: 500 گرم
  • شکر: 1 لیوان
  • روغن مایع: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ: 2 عدد بزرگ
  • رنده پوست لیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 1/4 لیوان
  • ماست: 1 لیوان
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • آرد: 2 و 1/4 لیوان
  • بیکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری
  • نمک: کمی

دستور تهیه

  • فر را با دمای 200 درجه گرم کنید.
  • قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • 1/3 توت فرنگی ها را خرد کنید و باقی آنها را تنها از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
  • شکر، روغن، تخم مرغ، رنده پوست لیمو، آبلیمو، ماست و وانیل را مخلوط کنید.
  • آرد، بکینگ پودر و نمک را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید.
  • نیمی از مواد را در قالب بریزید و توت فرنگی های خرد شده را روی خمیر بچینید. سپس مابقی خمیر را روی آنها بریزید.
  • سطح خمیر را صاف کنید و توت فرنگی هایی را که از وسط به دو نیم برش زده اید روی خمیر بچینید. 
  • کیک را به مدت 50 دقیقه در فر قرار دهید تا وقتی که وقتی یک خلال دندان را در کیک فرو می برید تمیز بیرون بیاید.
  •  

نکات

این کیک را می توانید گرم یا در دمای اتاق در کنار خامه یا بستنی سرو کنید.

این کیک را می توانید برای 5 روز نگهداری کنید. 

ارزش غذایی

ایم مقدار برای 12 برش متوسط کافیست. به ازای هر برش: انرژی 271 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 40 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 20 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 30 میلی گرم، ویتامین آ 65 واحد، ویتامین سی 27 میلی گرم، کلسیم 111 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، منیزیم 99.9 میلی گرم، سدیم 22 میلی گرم، پتاسیم 304 میلی گرم

منبع: recipetineats.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید