شکر، پودر کاکائو، و آب را مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود.
وانیل را هم بیفزایید.
بعد مخلوط را کنار بگذارید تا 15 دقیقه بماند و سرد شود.
بیسکویت ها را با دست یا غذاساز خرد کنید. (پودر نکنید)
سس شکلات آماده شده و سرد شده را روی بیسکویت ها بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
مخلوط را در یک ظرف که با کاغذ روغنی پوشیده شده است بریزید و با قاشق فشار دهید و برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
برای تهیه گاناش، شکلات و خامه را در یک ظرف بریزید و 50 ثانیه در مایکروویو قراردهید بعد بیرون آورده چند دقیقه بگذارید بماند و بعد هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. اگر نیاز بود مجدد در مایکروویو قرار دهید.
بعد از اینکه گاناش آماده شد آن را روی کیک بیسکویتی سرد شده بریزید و گردوهای خرد شده را روی آن بپاشید. روی کیک را بپوشانید و به مدت دست کم 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
نکات
برای تهیه گاناش می توانید مخلوط خامه و شکلات را روی بخار آب بگذارید تا شکلات ذوب شده و با خامه مخلوط شود.
می توانید گردوها را در یک تابه بدون روغن کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و تست شود.
این کیک در کنار چای یا قهوه بسیار دلپذیر است.
این دستور برای گیاهخوارانی که لبنیات و تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند، مناسب است.
ارزش غذایی
این کیک را می توانید ده برش متوسط بزنید. به ازای هر برش: انرژی 585 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 60 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 34 گرم، چربی 38 گرم، چربی اشباع 17 گرم، کلسترول 44 میلی گرم، ویتامین آ 570 واحد، ویتامین سی 0.1 میلی گرم، کلسیم 36 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، سدیم 280 میلی گرم، پتاسیم 221 میلی گرم