کیک بیسکویتی شکلاتی

بدون نیاز به پخت و آسان

متعلق به دسته های

کیک بیسکویتی شکلاتی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بیسکویت ساده: 500 گرم

  • پودر کاکائو: 1/2 لیوان

  • شکر: 1 لیوان

  • آب: 1 لیوان

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • کره: 150 گرم

  • گردو: 1/2 لیوان

گاناش شکلاتی

  • خامه: 100 گرم

  • شکلات تلخ: 100 گرم

دستور تهیه

  • شکر، پودر کاکائو، و آب را مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

  • کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود.

  • وانیل را هم بیفزایید.

  • بعد مخلوط را کنار بگذارید تا 15 دقیقه بماند و سرد شود.

  • بیسکویت ها را با دست یا غذاساز خرد کنید. (پودر نکنید)

  • سس شکلات آماده شده و سرد شده را روی بیسکویت ها بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

  • مخلوط را در یک ظرف که با کاغذ روغنی پوشیده شده است بریزید و با قاشق فشار دهید و برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  • برای تهیه گاناش، شکلات و خامه را در یک ظرف بریزید و 50 ثانیه در مایکروویو قراردهید بعد بیرون آورده چند دقیقه بگذارید بماند و بعد هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. اگر نیاز بود مجدد در مایکروویو قرار دهید.

  • بعد از اینکه گاناش آماده شد آن را روی کیک بیسکویتی سرد شده بریزید و گردوهای خرد شده را روی آن بپاشید. روی کیک را بپوشانید و به مدت دست کم 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

نکات

برای تهیه گاناش می توانید مخلوط خامه و شکلات را روی بخار آب بگذارید تا شکلات ذوب شده و با خامه مخلوط شود.

می توانید گردوها را در یک تابه بدون روغن کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و تست شود.

این کیک در کنار چای یا قهوه بسیار دلپذیر است.

این دستور برای گیاهخوارانی که لبنیات و تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند، مناسب است.

ارزش غذایی

این کیک را می توانید ده برش متوسط بزنید. به ازای هر برش: انرژی 585 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 60 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 34 گرم، چربی 38 گرم، چربی اشباع 17 گرم، کلسترول 44 میلی گرم، ویتامین آ 570 واحد، ویتامین سی 0.1 میلی گرم، کلسیم 36 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، سدیم 280 میلی گرم، پتاسیم 221 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید