کیک انجیر و خرما

یک کیک بسیار ساده و کم چرب

متعلق به دسته های

کیک انجیر و خرما

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

 

  • خرما خرد شده: 1 لیوان

  • انجیر خشک خرد شده: 1 لیوان

  • کره: 4 قاشق غذاخوری

  • بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری

  • آب جوش: 1 لیوان

  • شکر: 1/2 لیوان

  • گردو خرد شده: 1/2 لیوان

  • تخم مرغ: 2 عدد

  • آرد: 1 و نیم لیوان

  • نمک: 1/4 قشاق چایخوری

  • جوش شیرین: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • خرما، انجیر، کره و جوش شیرین را در یک کاسه بریزید. آب جوش را روی آن بریزید و 15 دقیقه بماند.

  • تخم مرغ ها را با شکر در یک ظرف دیگر هم بزنید و گردو را به ان اضافه کنید. سپس این مخلوط را در مخلوط خرما بریزید و کنار بگذراید.

  • در یک کاسه دیگر آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.

  • مخلوط آرد را هم به مخلوط خرما اضافه کنید.

  • کف یک قالب مناسب کاغذ روغنی بیندازید و خمیر را در آن بریزید و 45 تا 55 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که خلال دندان را در آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید.

نکات

این دستور برای گیاهخوارانی که تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 برش کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 231 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 38 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 22 گرم، چربی 8 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 37 میلی گرم، ویتامین آ 156 واحد، کلسیم 44 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 248 میلی گرم، پتاسیم 230 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید