کینوا و نخود کاری

کینوا یک منبع خوب پروتئین است که می تواند به افزایش کیفیت غذاهای گیاهی دیگر کمک کند.

متعلق به دسته های

کینوا و نخود کاری

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آب: یک و نیم لیوان
  • آب پرتقال: 1/2 لیوان
  • نخود پخته بدون آب: 420 گرم
  • گوجه فرنگی خردشده: 2 عدد متوسط
  • فلفل دلمه قرمز خردشده: 1 عدد متوسط
  • کینوا: 1 لیوان
  • پیاز قرمز کوچک خردشده: 1 عدد کوچک
  • کشمش: 1/2 لیوان
  • پودر کاری: 1 قاشق چایخوری
  • گشنیز تازه خردشده: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • آب و آب پرتقال را در یک قابلمه بریزید تا بجوش آید.
  • نخود، گوجه فرنگی، فلفل دلمه، کینوا، پیاز، کشمش و کاری را اضافه کنید و اجازه دهید باز بجوشد. بعد دما را کاهش دهید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه روی حرارت بماند تا مایع جذب مواد شود.
  • از روی حرارت بردارید کمی هم بزنید و روی آن گشنیز بریزید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک و نیم لیوان): انرژی 355 کالری، پروتئین 12 گرم، کربوهیدرات 70 گرم، فیبر رژیمی 9 گرم، قند 20 گرم، چربی 5 گرم، سدیم 155 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید