صفحه اصلی » کیک و شیرینی » شیرینی/شکلات » کوکی گیاهی بدون پخت
کوکی کم کالری و کم کربوهیدرات
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
تبدیل واحدهای اندازه گیری
کره بادام یا بادام زمینی: 3/4 لیوان
شکر قهوه ای: 1/3 لیوان
روغن نارگیل یا کره: 1/4 لیوان
شیر بادام یا شیرگاو: 1/4 لیوان
جودوسر پرک فوری: 1 و 3/4 لیوان
پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: 1/8 قاشق چایخوری
کره بادام یا بادام زمینی، شکر قهوه ای، روغن نارگیل یا کره و شیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر حل شود.
جودوسر پرک فوری، دارچین، وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی سرد شود.
روی یک سینی، کاغذ روغنی بندازید.
به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد را برداشته و روی سینی بگذارید.
به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
این کوکی را می توانید برای 5 روز در ظرف دربسته نگهداری کنید.
بهتر است حتما از جودوسر پرک فوری استفاده کنید تا نرم تر شود.
این مقدار برای تهیه 22 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 113 کالری، پروتئین 2.6 گرم، کربوهیدرات 9.3 گرم، فیبر رژیمی 1.6 گرم، قند 4 گرم، چربی 7.8 گرم، چربی اشباع 2.7 گرم، ویتامین آ 6.11 واحد، کلسیم 42.6 میلی گرم، آهن 0.6 میلی گرم، منیزیم 31.1 میلی گرم، سدیم 35.9 میلی گرم، پتاسیم 94.7 میلی گرم
منبع: