کوکی گیاهی بدون پخت

کوکی کم کالری و کم کربوهیدرات

کوکی گیاهی بدون پخت

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره بادام یا بادام زمینی: 3/4 لیوان

  • شکر قهوه ای: 1/3 لیوان

    روغن نارگیل یا کره: 1/4 لیوان

  • شیر بادام یا شیرگاو: 1/4 لیوان

  • جودوسر پرک فوری: 1 و 3/4 لیوان

  • پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • کره بادام یا بادام زمینی، شکر قهوه ای، روغن  نارگیل یا کره و شیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر حل شود.

  • جودوسر پرک فوری، دارچین، وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

  • از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی سرد شود.

  • روی یک سینی، کاغذ روغنی بندازید.

  • به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد را برداشته و روی سینی بگذارید.

  • به مدت 2 ساعت در یخچال  قرار دهید تا سفت شود.

نکات

این کوکی را می توانید برای 5 روز در ظرف دربسته نگهداری کنید.

بهتر است حتما از جودوسر پرک فوری استفاده کنید تا نرم تر شود.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 22 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 113 کالری، پروتئین 2.6 گرم، کربوهیدرات 9.3 گرم، فیبر رژیمی 1.6 گرم، قند 4 گرم، چربی 7.8 گرم، چربی اشباع 2.7 گرم، ویتامین آ 6.11 واحد، کلسیم 42.6 میلی گرم، آهن 0.6 میلی گرم، منیزیم 31.1 میلی گرم، سدیم 35.9 میلی گرم، پتاسیم 94.7 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید