کوکی کره ای مارپیچی

کوکی ترد که در کنار چای و قهوه بسیار دلچسب است.

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات
کوکی کره ای مارپیچی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد: 3 تا 4 لیوان
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • کره: 225 گرم
  • پودر شکر: 1 لیوان
  • تخم مرغ: 6 عدد
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • شیر ولرم: 1/2 لیوان
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد

دستور تهیه

  • آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگر شکر و کره را با همزن بزنید تا کرمی شود.
  • زرده ها و سفیده های 6 تخم مرغ را جدا کنید و زرده های تخم مرغ را همراه وانیل به مخلوط کره و شکر اضافه کنید.
  • در یک ظرف دیگر سفیده های تخم مرغ ها را با همزن تمیز و خشک بزنید تا کاملا فرم گرفته و وقتی ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد.
  • کمی شیر، کمی سفیده زده شده و کمی مخلوط آرد را به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و این کار را تکرار کنید تا خمیر تشکیل شود.
  • خمیر را به سطح آردپاشی شده انتقال داده و سه دقیقه ورز دهید.
  • از خمیر به اندازه گردو برداشته و به شکل نوارهای 15 سانتیمتری درآورید.
  • با استفاده از هر سه نوار یک گیس بافت درست کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی روی آن انداخته اید قرار دهید.
  • دو زرده تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید و با برس روی کوکی ها بمالید.
  • کوکی ها را به مدت ده دقیقه یا تا زمانی که روی آن ها طلایی شوند در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

نکات

این کوکی ها را به مدت 5 روز در ظرف در بسته نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 40 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 104 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 12.4 گرم، فیبر رژیمی 0.3 گرم، قند 5.2 گرم، چربی 5.4 گرم، چربی اشباع 3.1 گرم، کلسیم 10 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 43 میلی گرم، پتاسیم 22 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید