کوکی پنیر خامه ای

پنیر خامه ای به این کوکی بافت نرم و خوشایندی می دهد.

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات
کوکی پنیر خامه ای

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پنیر خامه ای یا ماسکارپونه: 220 گرم
  • کره: 3/4 لیوان
  • شکر: 1 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد: 2 و 1/4 لیوان
  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • گردو خردشده: 3/4 لیوان
  • کمپوت توت فرنگی یا میوه دلخواه ریزخردشده: 1 لیوان

دستور تهیه

  • کره و پنیرخامه ای را با هم مخلوط کنید.
  • شکر را بیفزایید و با سرعت متوسط همزن مخلوط نمایید.
  • وانیل را بیفزایید.
  • آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید.
  • گردو را هم خرد کرده و در مواد بریزید.
  • خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • بعد از این مدت از خمیر توپ هایی با قطر حدود دو و نیم سانتیمتر درست کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی روی آن قرار داده اید بگذارید.
  • روی هر کدام با انگشت یک فرورفتگی ایجاد کنید و یک قاشق چایخوری کمپوت در آن قرار دهید.
  • کوکی ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

نکات

فر را حتما قبل از قرار دادن کوکی ها گرم کنید.

می توانید بجای گردو از پودر نارگیل هم استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 48 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 110 کالری، پروتئین 1 گرم، کربوهیدرات 14 گرم، قند 8 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 12 میلی گرم، ویتامین سی 1 میلی گرم، کلسیم 9 میلی گرم، سدیم 53 میلی گرم، پتاسیم 26 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید