صفحه اصلی » کیک و شیرینی » شیرینی/شکلات » کوکی پنیر خامه ای
پنیر خامه ای به این کوکی بافت نرم و خوشایندی می دهد.
متعلق به دسته های
تبدیل واحدهای اندازه گیری
فر را حتما قبل از قرار دادن کوکی ها گرم کنید.
می توانید بجای گردو از پودر نارگیل هم استفاده کنید.
این مقدار برای تهیه 48 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 110 کالری، پروتئین 1 گرم، کربوهیدرات 14 گرم، قند 8 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 12 میلی گرم، ویتامین سی 1 میلی گرم، کلسیم 9 میلی گرم، سدیم 53 میلی گرم، پتاسیم 26 میلی گرم
منبع: