کوکی مکزیکی

این کوکی مکزیکی بافت نرمی دارد که در دهان ذوب می شود.

متعلق به دسته های

کوکی مکزیکی

مواد اولیه

  • شکلات تلخ (70 درصد) خرد شده: 250 گرم

  • آرد: 1 لیوان

  • آرد گندم کامل:1 لیوان

  • شکر: 1/4 لیوان

  • نمک: ½ قاشق چایخوری

  • کره: 8 قاشق غذاخوری

  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • پودرشکر (شکر قنادی): 1 قاشق غذاخوری

  • پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.

  • شکلات، آرد، آرد گندم کامل، شکر و نمک را در غذاساز بریزید تا شکلات خوب خورد شود.

  • کره، روغن و وانیل را اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید.

  • خمیر را به یک سطح با کمی آرد منتقل کنید. از خمیر یک قاشق غذاخوری خمیر برداشته و به شکل توپ درست کنید. با فاصله دو و نیم سانتیمتر در سینی فر بچینید.

  • به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید.  

  • بعد از خروج از فر، اجازه دهید روی سینی 5 دقیقه سرد شود.

  • روی کوکی ها پودرقند بپاشید. می توانید روی کوکی ها دارچین هم بپاشید.

نکات

می توانید بجای آرد گندم کامل از همان آرد شیرینی پزی استفاده کنید.

این کوکی ها را می توانید در ظرف در بسته تا دو هفته نگهداری کنید و قبل از سرو روی آن ها کوکی بپاشید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 40 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 105 کالری، پروتئین 1.3 گرم، کربوهیدرات 9 گرم، فیبر رژیمی 1.2 گرم، قند 3.1 گرم، چربی 7.2 گرم، چربی اشباع 3.2 گرم، کلسترول 6.3 میلی گرم، ویتامین آ 73.5 واحد، فولات 9.2 میکروگرم، کلسیم 7.1 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، منیزیم 19.6 میلی گرم، سدیم 30.8 میلی گرم، پتاسیم 60.8 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید