کوکی صبحانه

این کوکی بدون شکر، کره و روغن تهیه می شود و یک صبحانه یا میان وعده سالم است.

متعلق به دسته های

کوکی صبحانه

مواد اولیه

  • موز له شده: 2 عدد بزرگ
  • کره بادام زمینی یا بادام: 1/3 لیوان
  • عسل: 1/4 لیوان
  • تخم مرغ: 1 عدد بزرگ
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد جو: 1 لیوان
  • پودر دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • جوپرک: 1 و 1/4 لیوان
  • کشمش: 1/4 لیوان
  • چیپس شکلاتی: 1/4 لیوان (اختیاری)

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.
  • در یک ظرف، موز له شده، کره بادام زمینی، عسل ، تخم مرغ، و وانیل را مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
  • آرد جو، دارچین، بکینگ پودر، و نمک را اضافه کنید.
  • جوپرک، کشمش و شکلات چیپسی را اضافه کنید.
  • اجازه دهید خمیر کوکی ده دقیقه در دمای اتاق بماند.
  • از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و با قاشق روی سینی فر قرار دهید.
  • حدود ده تا چهارده دقیقه در فر بپزید تا بپزند اما خشک نشوند.

نکات

این کوکی ها را می توانید تا حدود 4 روز در ظرف در بسته در دمای اتاق نگهداری کنید.

برای تهیه آرد جو می توانید جوپرک را آسیاب کنید.

این کوکی برای گیاهخوارانی که تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 139 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 21 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 6 گرم، چربی 5 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 11 میلی گرم، ویتامین آ 30 واحد، ویتامین سی 1 میلی گرم، کلسیم 38 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 116 میلی گرم، پتاسیم 175 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید