کوکی جو دوسر پرک بدون شکر

این کوکی شیرینی خود را از موز و خرما دارد و شکر افزوده ای ندارد.

متعلق به دسته های

کوکی جوپرک

مواد اولیه

  • جو دوسر پرک: 1 و نیم لیوان
  • آرد جو: 1 لیوان
  • پودر دارچین: 3/4 لیوان
  • بکینگ پودر: 1/4 قاشق چایخوری
  • موز متوسط له شده: 2 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد بزرگ
  • روغن نارگیل یا کره ذوب شده: 1/4 لیوان
  • خرما خرد شده یا کشمش: 3/4 لیوان
  • پودر نارگیل: 1/2 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینی کاغذ روغنی بیندازید.
  • جو، آرد جو، دارچین، بکینگ پودر و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید. 
  • موزها را کاملا له کنید. 
  • تخم مرغ ها، روغن نارگیل یا کره و وانیل را اضافه کنید.
  • مخلوط جو را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنید.
  • خرما را نیز همراه پودر نارگیل به مخلوط بالا اضافه کنید.
  • از خمیر توپ هایی به اندازه گردو درست کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید. کمی با چنگال روی هر کوکی را مسطح کنید.
  • حدود 15 دقیقه در فر قرار دهید تا طلائی شوند.

نکات

این کوکی ها را در دمای اتاق تا 3 روز نگهداری کنید.

ارزش غذایی

به ازای هر دو عدد کوکی: انرژی 150 کالری، پروتئین 3.2 گرم، کربوهیدرات 19.6 گرم، فیبر رژیمی 2.8 گرم، قند 7 گرم، چربی 7.3 گرم، چربی اشباع 5 گرم، ویتامین آ 47 واحد، ویتامین سی 1.4 میلی گرم، فولات 11.6 میکروگرم، کلسیم 16.8 میلی گرم، آهن 0.9 میلی گرم، منیزیم 16.3 میلی گرم، سدیم 70.4 میلی گرم، پتاسیم 165.9 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید