کوکی براونی

کوکی آمریکایی برای دوستداران بروانی

کوکی براونی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شکلات خردشده: 225 گرم
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • آرد: 1/4 لیوان
  • بکینگ پودر: 1/4 قاشق چایخوری
  • دارچین: 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک: کمی
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • شکر: 3/4 لیوان
  • گردو یا فندق ریزخردشده: 3/4 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • کره و شکلات را در یک ظرف بریزید و به روش بن ماری یا در مایکروویو بگذارید تا ذوب شوند.
  • سپس اجازه دهید کمی خنک شود.
  • در یک ظرف دیگر، آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها را بریزید و سه تا پنج دقیقه هم بزنید تا کمی پف کند.
  • شکر را کم کم اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا کرم رنگ شود.
  • شکلات ذوب شده را بیفزایید.
  • آرد را هم همراه مغزها و وانیل اضافه کنید.
  • روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و یک قاشق غذاخوری از مواد را روی سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت ده تا پانزده دقیقه بپزید.

نکات

کوکی ها را بیش از اندازه در فر نگذارید و وقتی اطراف آنها پخت آماده هستند.

این کوکی ها را می توانید تا چهار روز در دمای اتاق نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 15 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 150 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 10 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 6 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 28 میلی گرم، ویتامین آ 68 واحد، ویتامین سی 1 میلی گرم، کلسیم 23 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 20 میلی گرم، پتاسیم 130 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید