کره و شکلات را در یک ظرف بریزید و به روش بن ماری یا در مایکروویو بگذارید تا ذوب شوند.
سپس اجازه دهید کمی خنک شود.
در یک ظرف دیگر، آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها را بریزید و سه تا پنج دقیقه هم بزنید تا کمی پف کند.
شکر را کم کم اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا کرم رنگ شود.
شکلات ذوب شده را بیفزایید.
آرد را هم همراه مغزها و وانیل اضافه کنید.
روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و یک قاشق غذاخوری از مواد را روی سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت ده تا پانزده دقیقه بپزید.
نکات
کوکی ها را بیش از اندازه در فر نگذارید و وقتی اطراف آنها پخت آماده هستند.
این کوکی ها را می توانید تا چهار روز در دمای اتاق نگهداری کنید.