کوکو کینوا و زیره

یک شام  کم کالری، کم چرب

متعلق به دسته های

کوکو کینوا و زیره

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آب: 1 لیوان

  • کینوا: 1/2 لیوان

  • هویچ خردشده: 1 عدد متوسط

  • لوبیا سفید پخته: 1 لیوان

  • پودر نان: 1/4 لیوان (برای تهیه پودر نان خانگی کلیک کنید)

  • پیازچه خردشده: 3 عدد

  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد

  • پودر زیره: 3 قاشق چایخوری

  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

  • فلفل: 1/8 قاشق چایخوری

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • آب را بجوش بیاورید. کینوا را اضافه کنید. دما را کم کنید، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید 12 تا 15 دقیقه روی حرارت بماند تا آب جذب کینوا شود و کینوا بپزد. از روی حرارت بردارید.

  • هویچ را در غذاساز بریزید تا خرد شود.

  • لوبیا را هم به غذاساز اضافه کنید و با هویچ مخلوط کنید.

  • مخلوط لوبیا و هویچ را در یک کاسه بریزید و کینوا پخته را به آن اضافه کنید.

  • پودر نان، پیازچه، تخم مرغ و ادویه ها را بیفزایید.

  • از مخلوط 8 کوکو درست  کنید.

  • در تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

  • کوکوها را در روغن سرخ کنید و هر طرف را سه تا چهار دقیقه تفت دهید.

نکات

می توانید کوکوها را با خامه ترش، و گشنیز تازه سرو کنید.

این دستور برای گیاهخوارانی که تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند، مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (2 کوکو): انرژی 235 کالری، پروتئین 8 گرم، کربوهیدرات 28 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 2 گرم، چربی 10 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 47 میلی گرم، سدیم 273 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید