آب را بجوش بیاورید. کینوا را اضافه کنید. دما را کم کنید، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید 12 تا 15 دقیقه روی حرارت بماند تا آب جذب کینوا شود و کینوا بپزد. از روی حرارت بردارید.
هویچ را در غذاساز بریزید تا خرد شود.
لوبیا را هم به غذاساز اضافه کنید و با هویچ مخلوط کنید.
مخلوط لوبیا و هویچ را در یک کاسه بریزید و کینوا پخته را به آن اضافه کنید.
پودر نان، پیازچه، تخم مرغ و ادویه ها را بیفزایید.
از مخلوط 8 کوکو درست کنید.
در تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
کوکوها را در روغن سرخ کنید و هر طرف را سه تا چهار دقیقه تفت دهید.
نکات
می توانید کوکوها را با خامه ترش، و گشنیز تازه سرو کنید.
این دستور برای گیاهخوارانی که تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند، مناسب است.
ارزش غذایی
این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (2 کوکو): انرژی 235 کالری، پروتئین 8 گرم، کربوهیدرات 28 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 2 گرم، چربی 10 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 47 میلی گرم، سدیم 273 میلی گرم