کوکو سیب زمینی و جو دوسر پرک

یک شام کم کالری، ساده و سرشار از فیبر 

کوکو سیب زمینی و جوپرک

مواد اولیه

  • سیب زمینی: 2 عدد

  • جو دوسر پرک: 200 گرم

  • پیاز متوسط: 1 عدد

  • سیر: 1 حبه

  • نمک: 1 قاشق چایخوری

  • فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری

  • سبزیجات خشک: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • سیب زمینی ها را رنده ریز کنید و روی آن ها آب بریزید و اجازه دهید ده دقیقه بماند.

  • 200 میلی لیتر آب را به جوش آورید. جوپرک را در یک کاسه ریخته و آب جوش را روی آن بریزید و اجازه دهید ده دقیقه بماند تا همه آب جذب جوپرک شود.

  • سیب زمینی ها را در دست فشار دهید تا آب آن ها خارج شود.

  • نمک و فلفل را به سیب زمینی اضافه کنید.

  • پیاز را رنده ریز کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.

  • سیر را رنده ریز کرده و به سیب زمینی بیفزایید.

  • سبزیجات خشک (سبزی دلخواه) را اضافه کنید.

  • جوپرک را هم به سیب زمینی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

  • دست خود را آب بزنید و از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته در دست گرد کنید.

  • هر طرف کوکوها را یک تا دو دقیقه در تابه با روغن مایع سرخ کنید. بعد در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک دقیقه روی حرارت کم بماند.

نکات

این کوکو را با سس مورد علاقه خود (دستور تهیه انواع سس ها) سرو کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 277 کالری، پروتئین 8.8 گرم، کربوهیدرات 53.9 گرم، فیبر رژیمی 8.3 گرم، قند 2.9 گرم، چربی 3.4 گرم، چربی اشباع 0.6 گرم، کلسترول 0 میلی گرم، کلسیم 46 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، سدیم 11 میلی گرم، پتاسیم 2 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید