کولفی

یک دسر هندی

متعلق به دسته های

کولفی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شیر شیرین غلیظ شده: 1 قوطی
  • شیر: 1 لیوان
  • خامه: 1 لیوان
  • پودر شیرخشک: 1/4 لیوان
  • هل: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • زعفران: کمی یا زردچوبه: 1/4 قاشق چایخوری (اختیاری)
  • بادام زمینی خردشده: 1/4 لیوان
  • پسته خردشده: 1/4 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • خامه، شیر، شیر شیرین غلیظ شده، پودرشیر، هل، نمک ، زعفران و وانیل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
  • مخلوط را حدود 15 دقیقه روی حرارت بگذارید، مرتب هم بزنید تا نسبتا غلیظ شود.
  • از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.
  • مواد را در شش ظرف بریزید و روی آنها بادام هندی و پسته بریزید.
  • ظرف ها را دست کم هشت ساعت در فریزر قرار دهید.

نکات

شیر شیرین غلیظ شده و پودر شیرخشک را می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی یا سوپرمارکت ها تهیه فرمایید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 446 کالری، پروتئین 11 گرم، کربوهیدرات 44 گرم، قند 41 گرم، چربی 27 گرم، چربی اشباع 14 گرم، کلسترول 72 میلی گرم، سدیم 266 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید