کوفته بوقلمون ایتالیایی

این کوفته های کم کالری، کم کربوهیدرات و کم چرب را می توانید به تنهایی یا همراه پاستا استفاده کنید.

متعلق به دسته های

کوفته بوقلمون ایتالیایی

مواد اولیه

دستور تهیه

  • قارچ ها را با پیاز، کرفس و سیر در غذاساز بریزید و خرد کنید.

  • روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید. مخلوط قارچ را به ان اضافه کنید و کمی بپزید تا آب آن تبخیر شود. مخلوط را به یک کاسه منتقل کنید.

  • فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • پودر نان، جعفری، چنیر، ادویه، نمک وفلفل را به مخلوط قارچ سرد شده اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.

  • بوقلمون را هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید.

  • از مخلوط به اندازه دو قاشق غذاخوری بدارید و به شکل کوفته در آورید و روی سینی فر بگذارید.

  • حدود 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا کاملا پخته شوند اگر نیاز بود زمان را افزایش دهید.

نکات

می توانید کوفته ها را آماده کنید و در ظرف در بسته به مدت 3 ماه در فریزر نگهداری کنید و در زمان سرو، در فر بپزید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (5 کوفته): انرژی 190 کالری، پروتئین 18.5 گرم، کربوهیدرات 10.6 گرم، فیبر رژیمی 1.4 گرم، قند 2 گرم، چربی 8.6 گرم، چربی اشباع 2.3 گرم، کلسترول 46.2 میلی گرم، ویتامین آ 485.5 واحد، ویتامین سی 9.1 میلی گرم، فولات 33.9 میکروگرم، کلسیم 64.2 میلی گرم، آهن 2.3 میلی گرم، منیزیم 14.1 میلی گرم، سدیم 384 میلی گرم، پتاسیم 393.4 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید