صفحه اصلی » غذای اصلی » ناهار/شام » کوفته بوقلمون ایتالیایی
این کوفته های کم کالری، کم کربوهیدرات و کم چرب را می توانید به تنهایی یا همراه پاستا استفاده کنید.
متعلق به دسته های
دیابت
کتوژنیک
قارچ خرد شده: 220 گرم
پیاز کوچک خرد شده: 1 عدد
ساقه کرفس خرد شده: 1 عدد
سیر خرد شده: 4 حبه
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
پودر نان: 1/2 لیوان (برای طرز تهیه پودر نان خانگی کلیک کنید)
جعفری خرد شده: 1/2 لیوان
پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 لیوان
ادویه ایتالیایی: 2 قاشق چایخوری (برای طرز تهیه ادویه ایتالیایی خانگی کلیک کنید)
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
بوقلمون چرخ شده: 500 گرم
قارچ ها را با پیاز، کرفس و سیر در غذاساز بریزید و خرد کنید.
روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید. مخلوط قارچ را به ان اضافه کنید و کمی بپزید تا آب آن تبخیر شود. مخلوط را به یک کاسه منتقل کنید.
فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
پودر نان، جعفری، چنیر، ادویه، نمک وفلفل را به مخلوط قارچ سرد شده اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
بوقلمون را هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید.
از مخلوط به اندازه دو قاشق غذاخوری بدارید و به شکل کوفته در آورید و روی سینی فر بگذارید.
حدود 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا کاملا پخته شوند اگر نیاز بود زمان را افزایش دهید.
می توانید کوفته ها را آماده کنید و در ظرف در بسته به مدت 3 ماه در فریزر نگهداری کنید و در زمان سرو، در فر بپزید.
این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (5 کوفته): انرژی 190 کالری، پروتئین 18.5 گرم، کربوهیدرات 10.6 گرم، فیبر رژیمی 1.4 گرم، قند 2 گرم، چربی 8.6 گرم، چربی اشباع 2.3 گرم، کلسترول 46.2 میلی گرم، ویتامین آ 485.5 واحد، ویتامین سی 9.1 میلی گرم، فولات 33.9 میکروگرم، کلسیم 64.2 میلی گرم، آهن 2.3 میلی گرم، منیزیم 14.1 میلی گرم، سدیم 384 میلی گرم، پتاسیم 393.4 میلی گرم
منبع: