کرپ سفیده تخم مرغ

این کرپ به علت داشتن سفیده تخم مرغ، محتوای پروتئین بیشتری دارد.

متعلق به دسته های

کرپ سفیده تخم مرغ

مواد اولیه

  • آرد: 1/2 لیوان
  • سفیده تخم مرغ: 2 عدد
  • شیر کم چرب: 1/2 لیوان
  • نمک: کمی
  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • توت فرنگی: 1/2 لیوان
  • پودر قند: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • آرد، سفیده تخم مرغ ها، شیر، نمک و روغن را مخلوط کنید.
  • تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن اسپری کنید. 
  • 1/4 لیوان از خمیر را در تابه ریخته و به صورت دایره ای بچرخانید تا کل تابه را بگیرد.
  • حدود 2 دقیقه بپزید بعد برگردانید.
  • حدود 2 قاشق غذاخوری از توت فرنگی را در وسط کرپ بریزید. 2 دقیقه دیگر بپزید و نصف کرپ را روی نیمه دیگر برگردانید. 
  • زمان سرو روی کرپ ها پودرقند بپاشید.

نکات

می توانید از میوه های دیگر بجای توت فرنگی استفاده کنید. 

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 کرپ کافیست. به ازای هر کرپ: انرژی 114 کالری، پروتئین 5 گرم، کربوهیدرات 16 گرم، فیبر رژیمی 2.3 گرم، قند 4.9 گرم، چربی 3.8 گرم، چربی اشباع 0.6 گرم، کلسترول 0.6 میلی گرم، ویتامین آ 63 واحد، فولات 8.5 میکروگرم، کلسیم 44 میلی گرم، آهن 0.6 میلی گرم، منیزیم 25 میلی گرم، سدیم 41 میلی گرم، پتاسیم 140 میلی گرم

منبع: www.allrecipes.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید