صفحه اصلی » غذای اصلی » صبحانه » کرپ با کرم قهوه پنیری
یک کرپ نرم و نازک با کرمی با طعم قهوه و پنیر
متعلق به دسته های
کرپ
آرد: 3 و نیم لیوان
نمک: کمی
شیر: 4 لیوان
تخم مرغ: 4 عدد
روغن مایع: 1/4 لیوان
کرم قهوه پنیری
پودر اسپرسو فوری: 4 قاشق چایخوری
آب: 1 قاشق غذاخوری
خامه: 1 لیوان
پنیر ماسکارپونه: 1/2 لیوان
پودر شکر: 1/2 لیوان
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
در یک کاسه، آرد و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه دیگر، شیر، تخم مرغ و روغن را هم بزنید.
به تدریج آرد را به این مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید 20 دقیقه استراحت کند.
یک تابه را روی حرارت قرار دهید. کمی روغن در تابه اسپری کنید.
1/3 لیوان از را در تابه بریزید به صورتی که فقط در کف تابه یک لایه نازک از خمیر باشد. تابه را بچرخانید تا خمیر خوب در کف تابه پخش شود.
بپزید تا لبه ها ترد شده و طلائی شوند.
سپس برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.
سپس از تابه خارج کنید و باقی کرپ ها را بپزید.
روی کرپ ها را بپوشانید تا خشک نشوند.
در یک کاسه، اسپرسو را در یک قاشق غذاخوری آب بریزید و حل کنید.
در مرحله بعد، خامه، پنیر ماسکارپونه، شکر و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرم نرمی بدست بیاید.
کمی از کرم را روی هر کرپ بمالید و لوله کنید یا تا بزنید و سرو کنید.
این دستور برای گیاهخوارانی که لبنیات و تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند کافیست.
برای کاهش کربوهیدرات این دستور، افرادی که از برنامه غذایی کم کربوهیدرات و کتوژنیک تبعیت می کنند، می توانند جایگزین های کم کالری را جایگزین شکر کنند.
این مقدار برای تهیه 22 کرپ کافیست. به ازای هر کرپ: انرژی 158 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 11 گرم، قند 4 گرم، چربی 10 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 53 میلی گرم، ویتامین آ 320 واحد، ویتامین سی 0.2 میلی گرم، کلسیم 71 میلی گرم، آهن 0.5 میلی گرم، سدیم 38 میلی گرم، پتاسیم 94 میلی گرم
منبع: