کرپ با کرم قهوه پنیری

یک کرپ نرم و نازک با کرمی با طعم قهوه و پنیر 

متعلق به دسته های

کرپ با کرم قهوه پنیری

مواد اولیه

کرپ

  • آرد: 3 و نیم لیوان

  • نمک: کمی

  • شیر: 4 لیوان

  • تخم مرغ: 4 عدد

  • روغن مایع: 1/4 لیوان

کرم قهوه پنیری

  • پودر اسپرسو فوری: 4 قاشق چایخوری

  • آب: 1 قاشق غذاخوری

  • خامه: 1 لیوان

  • پنیر ماسکارپونه: 1/2 لیوان

  • پودر شکر: 1/2 لیوان

  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • در یک کاسه، آرد و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه دیگر، شیر، تخم مرغ و روغن را هم بزنید.

  • به تدریج آرد را به این مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید 20 دقیقه استراحت کند.

  • یک تابه را روی حرارت قرار دهید. کمی روغن در تابه اسپری کنید.

  • 1/3 لیوان از را در تابه بریزید به صورتی که فقط در کف تابه یک لایه نازک از خمیر باشد. تابه را بچرخانید تا خمیر خوب در کف تابه پخش شود.

  • بپزید تا لبه ها ترد شده و طلائی شوند.

  • سپس برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.

  • سپس از تابه خارج کنید و باقی کرپ ها را بپزید.

  • روی کرپ ها را بپوشانید تا خشک نشوند.

کرم قهوه پنیری

  • در یک کاسه، اسپرسو را در یک قاشق غذاخوری آب بریزید و حل کنید.

  • در مرحله بعد، خامه، پنیر ماسکارپونه، شکر و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرم نرمی بدست بیاید.

  • کمی از کرم را روی هر کرپ بمالید و لوله کنید یا تا بزنید و سرو کنید.

نکات

این دستور برای گیاهخوارانی که لبنیات و تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند کافیست.

برای کاهش کربوهیدرات این دستور، افرادی که از برنامه غذایی کم کربوهیدرات و کتوژنیک تبعیت می کنند، می توانند جایگزین های کم کالری را جایگزین شکر کنند.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 22 کرپ کافیست. به ازای هر کرپ: انرژی 158 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 11 گرم، قند 4 گرم، چربی 10 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 53 میلی گرم، ویتامین آ 320 واحد، ویتامین سی 0.2 میلی گرم، کلسیم 71 میلی گرم، آهن 0.5 میلی گرم، سدیم 38 میلی گرم، پتاسیم 94 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید