کدوحلوایی گریل شده

یک پیش غذای گیاهی پاییزی

کدوحلوایی گریل شده

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کدوحلوایی: 600 گرم
  • رزماری: کمی
  • نمک: کمی
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • کدوحلوایی را از وسط برش بزنید و دانه ها را خارج کنید و به صورت نوارهای باریک برش بزنید.
  • برش ها را روی سینی فر قرار دهید. رزماری، نمک و سیر را روی آنها بریزید.
  • روغن زیتون را روی آن بریزید.
  • سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

نکات

——-

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 75 کالری، پروتئین 1.2 گرم، کربوهیدرات 8.4 گرم، فیبر رژیمی 2.9 گرم، قند 3.3 گرم، چربی 5 گرم، چربی اشباع 0.8 گرم، کلسیم 28 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 5 میلی گرم، پتاسیم 210 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید