کاپ گرانولا گرمسیری

صبحانه یا میان وعده با پتاسیم بالا

متعلق به دسته های

کاپ گرانولا گرمسیری

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسر پرک: 1 و نیم لیوان
  • بادام هندی:3/4 لیوان
  • پودر نارگیل: 1/4 لیوان
  • کره یا روغن نارگیل: 1/4 لیوان
  • عسل: 1/4 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • ماست یونانی: 1 لیوان
  • کیوی خردشده: 1 عدد
  • آناناس خردشده: 1/4 لیوان
  • انبه خردشده: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • جودوسر پرک، بادام هندی، کره یا روغن نارگیل، عسل، پودر نارگیل و وانیل را مخلوط کنید.
  • یک قالب 12مافین تایی را چرب کنید.
  • از مخلوط یک قاشق در هر قالب بریزید و خوب فشار دهید و وسط آن را مانند کاسه گود کنید.
  • قالب را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلائی شوند.
  • بعد از پخت اجازه دهید سرد شود و از قالب جدا کنید.
  • در هر کدام ماست یونانی ریخته و روی آن میوه های خردشده بریزید و فورا سرو کنید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 کاپ کافیست. به ازای هر کاپ: انرژی 190 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 19 گرم، فیبر رژیمی 2.5 گرم، قند 6 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 6.5 گرم، کلسیم 14 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 7.5 میلی گرم، پتاسیم 132 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید