کاپ گرانولا کره بادام زمینی

کاپ پرپروتئین با طعم دلپذیر بادام زمینی

متعلق به دسته های

کاپ گرانولا کره بادام زمینی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسر پرک: 1 و نیم لیوان
  • بادام زمینی خردشده: 3/4 لیوان
  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
  • کره یا روغن نارگیل: 1/4 لیوان
  • عسل: 1/4 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • ماست یونانی: 1 لیوان
  • کره بادام زمینی: 1/4 لیوان
  • شکلات تلخ ذوب شده: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • جودوسر پرک، بادام زمینی، کره یا روغن نارگیل، عسل، پودر کاکائو و وانیل را در یک کاسه مخلوط کنید.

  • یک قالب مافین 12 تایی را چرب کنید.

  • از خمیر جودوسر پرک در قالب ها بریزید و با دست به آن شکل دهید و وسط آن ها را گود کنید.

  • فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • کاسه های جودوسر پرک را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا طلائی شوند.

  • بعد از فر بیرون آورده و اجازه دهید سرد شود و بعد از قالب جدا کنید.

  • برای تهیه مواد داخل کاپ ها، ماست یونانی را با کره بادام زمینی مخلوط کنید.

  • وقتی کاپ ها سرد شدند از مخلوط ماست داخل کاپ ها بریزید و روی آنها بادام زمینی خردشده و شکلات ذوب شده بریزید.

  • فورا سرو کنید.

نکات

——

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 کاپ کوچک کافیست. به ازای هر کاپ: انرژی 235 کالری، پروتئین 7 گرم، کربوهیدرات 21 گرم، فیبر رژیمی 2.5 گرم، قند 10 گرم، چربی 14.5 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسیم 33.5 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 10 میلی گرم، پتاسیم 165 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید