صفحه اصلی » کیک و شیرینی » شیرینی/شکلات » کاپ گرانولا کره بادام زمینی
کاپ پرپروتئین با طعم دلپذیر بادام زمینی
متعلق به دسته های
بدون گلوتن
ورزشی
تبدیل واحدهای اندازه گیری
جودوسر پرک، بادام زمینی، کره یا روغن نارگیل، عسل، پودر کاکائو و وانیل را در یک کاسه مخلوط کنید.
یک قالب مافین 12 تایی را چرب کنید.
از خمیر جودوسر پرک در قالب ها بریزید و با دست به آن شکل دهید و وسط آن ها را گود کنید.
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کاسه های جودوسر پرک را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا طلائی شوند.
بعد از فر بیرون آورده و اجازه دهید سرد شود و بعد از قالب جدا کنید.
برای تهیه مواد داخل کاپ ها، ماست یونانی را با کره بادام زمینی مخلوط کنید.
وقتی کاپ ها سرد شدند از مخلوط ماست داخل کاپ ها بریزید و روی آنها بادام زمینی خردشده و شکلات ذوب شده بریزید.
فورا سرو کنید.
——
این مقدار برای تهیه 12 کاپ کوچک کافیست. به ازای هر کاپ: انرژی 235 کالری، پروتئین 7 گرم، کربوهیدرات 21 گرم، فیبر رژیمی 2.5 گرم، قند 10 گرم، چربی 14.5 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسیم 33.5 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 10 میلی گرم، پتاسیم 165 میلی گرم
منبع: