کاپوناتا بادمجان سیسیلی

یک غذای گیاهی ترش و شیرین

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بادمجان: 800 گرم
  • گوجه فرنگی بدون پوست خردشده: 500 گرم
  • پیاز خردشده: 1 عدد متوسط
  • کرفس خردشده: 1 ساقه
  • زیتون سبز خردشده: 100 گرم
  • شکر: 1 قاشق چایخوری
  • سرکه: 1/4 لیوان
  • روغن مایع ترجیحا زیتون: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • بادمجان ها را خرد کرده و در یک آبکش بریزید و روی آن ها نمک بریزید و اجازه دهید 30 دقیقه بماند تا آب تلخ آن خارج شود.
  • سپس در یک دستمال آشپزخانه بریزید و آنها را کمی خشک کنید.
  • سپس بادمجان ها را در روغن تفت دهید تا کمی طلائی شود و سپس در روی دستمال بریزید تا روغن آن ها گرفته شود.
  • پیاز را تفت دهید.
  • کرفس ها را هم اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نرم شوند.
  • گوجه فرنگی ها را هم اضافه کرده و روی حرارت ملایم باز تفت دهید.
  • نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
  • در این مرحله شکر را بریزید.
  • سرکه را اضافه کنید.
  • سپس زیتون خردشده و در نهایت بادمجان ها را بریزید و هم بزیزید و اجازه دهید ده دقیقه دیگر روی حرارت بماند و سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر انرژی 227 کالری، چربی 15 گرم، چربی اشباع 2.1 گرم، سدیم 304 میلی گرم، کربوهیدرات 24 گرم، فیب 9.9 گرم، قند 13 گرم، پروتئین 3.7 گرم، کلسیم 64 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، پتاسیم 820 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید