کاسرول کدوسبز، ذرت و تخم مرغ

یک پیش غذا یا شام ساده

کاسرول کدوسبز، ذرت و تخم مرغ

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کدوسبز رنده شده: 5 لیوان
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده: 1 لیوان
  • نمک: به مقدار لازم
  • ذرت: 1 و نیم لیوان
  • پنیر خامه ای: 1 و 1/4 لیوان
  • پنیر فتا یا صبحانه: 1 لیوان
  • فلفل دلمه ای قرمز: 1/2 لیوان
  • شوید تازه خردشده: 1/4 لیوان
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 10 عدد

دستور تهیه

  • کدوسبز رنده شده را در یک دستمال آشپزخانه ریخته و فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.
  • کره را حرارت دهید. پیاز را در ان تفت دهید تا طلائی شود.
  • کدوسبز را همراه نمک به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
  • مخلوط کدوسبز را در یک کاسه بریزید.
  • ذرت، پنیرخامه ایف پنیر فتا، فلفل دلمه، شوید، آرد، بکینگ پودر، فلفل و کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  • سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید.
  • سپس مواد را در یک ظرف 22 در 32 سانتیمتری بریزید.
  • ظرف را به مدت 40 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا لبه های آن قهوه ای شوند.
  • قبل از سرو اجازه دهید ده دقیقه استراحت کند.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 244 کالری، کربوهیدرات 14 گرم، فیبر 2 گرم، قند 7 گرم، پروتئین 17 گرم، چربی 14 گرم، چربی اشباع 7 گرم، کلسترول 258 میلی گرم، ویتامین آ 1031 واحد، ویتامین سی 29 میلی گرم، فولات 83 میکروگرم، سدیم 429 میلی گرم، منیزیم 40 میلی گرم، پتاسیم 448 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید