فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سینی فر به ابعاد 20 در 30 را چرب کنید.
در یک ظرف، تخم مرغ، شیر، پنیر گودا، پنیر خامه ای، پنیر فتا، روغن، آویشن و نمک و فلفل را مخلوط کنید.
مواد را خوب هم بزنید. مخلوط کمی شل خواهد بود.
دو لایه خمیر یوفکا کف سینی بگذارید.
از مواد به اندازه یک چهارم لیوان روی آن بریزید.
یک لایه خمیر یوفکا روی آن قرار دهید.
روی خمیر کره ذوب شده با برس بمالید.
دولایه دیگر از خمیر یوفکا را بگذارید و روی هرکدام کره ذوب شده بمالید.
1/4 لیوان از مخلوط تخم مرغ را دوباره بریزید.
سه لایه دیگر خمیر یوفکا بگذارید و روی هر کدام کره ذوب شده بمالید.
دوباره یک چهارم لیوان از خمیر تخم مرغ را بریزید.
این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شوند. لایه آخر باید از مخلوط تخم مرغ باشد.
کاسرول را به مدت یکساعت تا زمانی که روی آن قهوه ای شود، در فر قرار دهید.
قبل ازبرش اجازه دهید سرد شود.