کاسرول پنیر

یک صبحانه یا شام کم کربوهیدرات و با کلسیم بالا

متعلق به دسته های

کاسرول پنیر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • خمیر یوفکا: 9 برگ

  • کره ذوب شده: 4 قاشق غذاخوری

  • تخم مرغ: 6 عدد

  • شیر: 1 لیوان

  • پنیر خامه ای: 1 لیوان

  • پنیر گودا: 110 گرم

  • پنیر صبحانه یا فتا: 2 لیوان

  • روغن مایع: 1/4 لیوان

  • آویشن: 1/2 قاشق چایخوری

  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • سینی فر به ابعاد 20 در 30 را چرب کنید.

  • در یک ظرف، تخم مرغ، شیر، پنیر گودا، پنیر خامه ای، پنیر فتا، روغن، آویشن و نمک و فلفل را مخلوط کنید.

  • مواد را خوب هم بزنید. مخلوط کمی شل خواهد بود.

  • دو لایه خمیر یوفکا کف سینی بگذارید.

  • از مواد به اندازه یک چهارم لیوان روی آن بریزید.

  • یک لایه خمیر یوفکا روی آن قرار دهید.

  • روی خمیر کره ذوب شده با برس بمالید.

  • دولایه دیگر از خمیر یوفکا را بگذارید و روی هرکدام کره ذوب شده بمالید.

  • 1/4 لیوان از مخلوط تخم مرغ را دوباره بریزید.

  • سه لایه دیگر خمیر یوفکا بگذارید و روی هر کدام کره ذوب شده بمالید.

  • دوباره یک چهارم لیوان از خمیر تخم مرغ را بریزید.

  • این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شوند. لایه آخر باید از مخلوط تخم مرغ باشد.

  • کاسرول را به مدت یکساعت تا زمانی که روی آن قهوه ای شود، در فر قرار دهید.

  • قبل ازبرش اجازه دهید سرد شود.

     

نکات

یوفکا خیلی زود خشک می شود در حین کار آن ها را بپوشانید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 302 کالری، پروتئین 11 گرم، کربوهیدرات 15 گرم، قند 2 گرم، چربی 21 گرم، چربی اشباع 13 گرم، کلسترول 129 میلی گرم، ویتامین آ 525 واحد، کلسیم 186 میلی گرم، آهن 1.3 میلی گرم، سدیم 560 میلی گرم، پتاسیم 121 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید