مرغ را به قطعات یک و نیم سانتیمتری برش بزنید و با نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل مزه دار کنید.
یک تابه را روی حرارت قرار داده و نصف قاشق روغن مایع را در آن بریزید.
مرغ ها را اضافه کنید و تفت دهید تا بپزد. بعد مرغ ها را از تابه خارج کرده و در یک بشقاب بریزید.
در همان تابه نصف قاشق دیگر از روغن را بریزد. سیر، پیاز و بروکلی را اضافه کنید. تفت دهید تا بروکلی ها بپزند. بعد مواد را از تابه خارج کرده و به بشقاب مرغ اضافه کنید.
حرارت زیر تابه را کم کنید و باقیمانده روغن را در تابه بریزید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. شیر را به آهستگی به آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. از پنیر یک دوم لیوان را به آرد اضافه کنید همراه باقیمانده فلفل و هم بزنید تا پنیر ذوب شود. بعد از روی حرارت بردارید.
برنج را به مخلوط مرغ و بروکلی اضافه کنید.
سس تهیه شده از آرد و پنیر را هم به مخلوط برنج و مرغ بالا اضافه کنید.
یک ظرف مناسب فر را چرب کنید. مواد را در آن بریزید. باقیمانده پنیر را روی آن بپاشید و روی آن پودر نان بریزید.
ظرف را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
غذا را از فر خارج کرده و گرم سرو کنید.