لوبیاسبز، قارچ، پیاز خردشده، سیر، روغن زیتون، 1 و 1/4 قاشق چایخوری نمک و 1/2 قاشق چایخوری فلفل را روی حرارت تفت دهید.
برای تهیه رویه پیاز، پیاز اسلایس شده و باترمیلک را در یک ظرف مخلوط کرده و اجازه دهید 15 دقیقه بماند. سپس آبکش کنید.
آرد، فلفل و نمک را با پیاز مخلوط کنید.
مخلوط پیاز را روی سینی فر پخش کنید و روی آن روغن اسپری کنید. سینی را به مدت 25 تا 28 دقیقه در فر قرار دهید. در این مدت سینی را یک تا دو بار خارج کرده و پیازها را هم بزنید.
سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید دو ساعت در دمای اتاق بماند.
برای تهیه سس: نشاسته ذرت، عصاره سبزیجات را مخلوط کنید. خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط خامه ترش و آویشن را به سبزیجات تفت داده شده بیفزایید و هم بزنید.
در ظرف را گذاشته و اجازه دهید 20 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
در زمان سرو روی آن مخلوط پیاز را بریزید.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای 12 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 133 کالری، کربوهیدرات 15 گرم، فیبر 3 گرم، قند 5 گرم، پروتئین 4 گرم، چربی 7 گرم، ویتامین آ 728 واحد، ویتامین سی 14 میلی گرم، فولات 52 میکروگرم، سدیم 273 میلی گرم، کلسیم 67 میلی گرم، منیزیم 31 میلی گرم، پتاسیم 372 میلی گرم