کاسرول لوبیاسبز با پیاز کریسپی

غذایی گیاهی کم کالری

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • لوبیاسبز تازه خردشده: 1100 گرم
  • قارچ خردشده: 280 گرم
  • پیاز بزرگ خردشده: 1 عدد
  • سیر له شده: 3 حبه بزرگ
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 و 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری

رویه پیاز

  • پیاز اسلایس شده: 1 عدد متوسط
  • باترمیلک: 1 لیوان
  • آرد: 1/3 لیوان
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری

سس

  • نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
  • عصاره سبزیجات: 2 قاشق غذاخوری
  • خامه ترش: 1 لیوان
  • آویشن: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • لوبیاسبز، قارچ، پیاز خردشده، سیر، روغن زیتون، 1 و 1/4 قاشق چایخوری نمک و 1/2 قاشق چایخوری فلفل را روی حرارت تفت دهید.
  • برای تهیه رویه پیاز، پیاز اسلایس شده و باترمیلک را در یک ظرف مخلوط کرده و اجازه دهید 15 دقیقه بماند. سپس آبکش کنید.
  • آرد، فلفل و نمک را با پیاز مخلوط کنید.
  • مخلوط پیاز را روی سینی فر پخش کنید و روی آن روغن اسپری کنید. سینی را به مدت 25 تا 28 دقیقه در فر قرار دهید. در این مدت سینی را یک تا دو بار خارج کرده و پیازها را هم بزنید.
  • سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید دو ساعت در دمای اتاق بماند.
  • برای تهیه سس: نشاسته ذرت، عصاره سبزیجات را مخلوط کنید. خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید.
  • مخلوط خامه ترش و آویشن را به سبزیجات تفت داده شده بیفزایید و هم بزنید.
  • در ظرف را گذاشته و اجازه دهید 20 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
  • در زمان سرو روی آن مخلوط پیاز را بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 133 کالری، کربوهیدرات 15 گرم، فیبر 3 گرم، قند 5 گرم، پروتئین 4 گرم، چربی 7 گرم، ویتامین آ 728 واحد، ویتامین سی 14 میلی گرم، فولات 52 میکروگرم، سدیم 273 میلی گرم، کلسیم 67 میلی گرم، منیزیم 31 میلی گرم، پتاسیم 372 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید