کاری مرغ کلاسیک

یک وعده غذایی سرشار از طعم بدون گلوتن و کم کالری

کاری مرغ کلاسیک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده: 1 عدد کوچک
  • گوجه فرنگی خردشده: 2 عدد متوسط
  • سیر خردشده: 3 حبه
  • زنجبیل تازه خردشده: 1 تکه دو سانتیمتری
  • فلفل تند: 1 عدد خردشده
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • سینه مرغ خردشده: 670 گرم
  • فلفل دلمه قرمز خردشده: 1/2 عدد متوسط
  • فلفل دلمه سبز خردشده: 1/2 عدد متوسط
  • آبلیمو: از نصف یک لیمو
  • گشنیز یا نعنا تازه

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار داده، پیاز را تفت دهید.
  • گوجه فرنگی، سیر، زنجبیل، فلفل، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • دمای شعله را کاهش داده و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید ده دقیقه بپزد.
  • مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا بپزد.
  • فلفل دلمه های سبز و قرمز، و آبلیمو را بیفزایید و گاهی هم بزنید.
  • در زمان سرو روی آن گشنیز یا نعنا بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک لیوان): انرژی 175 کالری، پروتئین 24.1 گرم، کربوهیدرات 7.2 گرم، فیبر رژیمی 1.8 گرم، قند 3.5 گرم، چربی 5.2 گرم، چربی اشباع 1.1 گرم، کلسترول 62.7 میلی گرم، ویتامین آ 988.5 واحد، ویتامین سی 44.1 میلی گرم، فولات 23.6 میکروگرم، کلسیم 28.3 میلی گرم، آهن 1.4 میلی گرم، منیزیم 35.3 میلی گرم، سدیم 400.4 میلی گرم، پتاسیم 436.2 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید