چیپس کدو سبز

یک پیش غذای ترد که می تواند در کنار بشقاب اصلی شما یا یک میان وعده خوشمزه باشد.

متعلق به دسته های

چیپس کدو سبز

مواد اولیه

  • کدوسبز: 3 عدد کوچک

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل: به اندازه لازم

  • پودر نان: 1/2 لیوان (برای طرز تهیه پودر نان خانگی کلیک کنید)

  • پنیر پارمسان رنده شده: 2 قاشق غذاخوری

  • پودر آویشن: 2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • کدوها را به اندازه ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنید.

  • روغن زیتون را روی کدوها بریزید و مخلوط کنید.

  • سپس پودر نان و نمک و فلفل را به کدوها اضافه کنید و مخلوط کنید تا کدوها خوب با پودر نان آغشته شوند.

  • کدوها را در سینی فر بچینید و روی آن ها پنیر پارمسان و آویشن بریزید.

  • حدود 15 دقیقه در فر بپزید تا کدوها نرم شده و پنیر طلائی شود.

نکات

می توانید به پودر نان ادویه های دلخواه خود یا ادویه ایتالیایی که دستور آن در بخش چاشنی ها موجود است را اضافه کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 143 کالری، پروتئین 4.2 گرم، کربوهیدرات 13.4 گرم، فیبر رژیمی 1.7 گرم، قند 2.4 گرم، چربی 8.5 گرم، چربی اشباع 1.6 گرم، کلسترول 2.4 میلی گرم، ویتامین آ 230.5 واحد، ویتامین سی 15.9 میلی گرم، فولات 43.8 میکروگرم، کلسیم 71.5 میلی گرم، آهن 1.1 میلی گرم، منیزیم 23.4 میلی گرم، سدیم 311.1 میلی گرم، پتاسیم 373 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید