صفحه اصلی » https://healthycooking.ir/category/appetizer/ » پیش غذاهای ساده/فینگرفود » چیپس کدو سبز
یک پیش غذای ترد که می تواند در کنار بشقاب اصلی شما یا یک میان وعده خوشمزه باشد.
متعلق به دسته های
دیابت
گیاهخواری
کدوسبز: 3 عدد کوچک
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به اندازه لازم
پودر نان: 1/2 لیوان (برای طرز تهیه پودر نان خانگی کلیک کنید)
پنیر پارمسان رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
پودر آویشن: 2 قاشق چایخوری
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کدوها را به اندازه ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنید.
روغن زیتون را روی کدوها بریزید و مخلوط کنید.
سپس پودر نان و نمک و فلفل را به کدوها اضافه کنید و مخلوط کنید تا کدوها خوب با پودر نان آغشته شوند.
کدوها را در سینی فر بچینید و روی آن ها پنیر پارمسان و آویشن بریزید.
حدود 15 دقیقه در فر بپزید تا کدوها نرم شده و پنیر طلائی شود.
می توانید به پودر نان ادویه های دلخواه خود یا ادویه ایتالیایی که دستور آن در بخش چاشنی ها موجود است را اضافه کنید.
این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 143 کالری، پروتئین 4.2 گرم، کربوهیدرات 13.4 گرم، فیبر رژیمی 1.7 گرم، قند 2.4 گرم، چربی 8.5 گرم، چربی اشباع 1.6 گرم، کلسترول 2.4 میلی گرم، ویتامین آ 230.5 واحد، ویتامین سی 15.9 میلی گرم، فولات 43.8 میکروگرم، کلسیم 71.5 میلی گرم، آهن 1.1 میلی گرم، منیزیم 23.4 میلی گرم، سدیم 311.1 میلی گرم، پتاسیم 373 میلی گرم
منبع: