چیلی عدس قرمز

گیاهی، بدون گلوتن و با فیبر و پروتئین خوب

چیلی عدس قرمز

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • عدس قرمز: 450 گرم
  • پیاز قرمز یا سفید خردشده: 1 لیوان
  • سیر خردشده: 1 قاشق چایخوری
  • روغن مایع: 1 تا 2 قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه خردشده: 1 لیوان
  • گوجه فرنگی خردشده: 1 لیوان
  • عصاره سبزیجات: 4 لیوان (برای طرزتهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی: 1/3 لیوان
  • عسل: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر چیلی: 1 قاشق غذاخوری (برای طرزتهیه پودر چیلی خانگی کلیک کنید)
  • پودر زیره: 2 قاشق چایخوری
  • پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
  • پودر خردل: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • عدس را بشورید.
  • پیاز، سیر، روغن، فلفل و گوجه فرنگی را روی حرارت کمی تفت دهید.
  • سپس عدس قرمز، عصاره سبزیجات و باقی مواد را اضافه کنید.
  • دمای شعله را کاهش دهید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا عدس ها بپزند.
  • می توانید بجای عصاره سبزیجات خانگی از قرص های عصاره آماده استفاده کنید.

نکات

اگر چیلی غلیظ بود می توانید مقداری عصاره اضافه کنید.

می توانید زمان سرو روی آن کمی گشنیز بریزید.

این غذا را می توانید تا 7 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 5 تا 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 285 کالری، پروتئین 18 گرم، کربوهیدرات 50 گرم، چربی 2 گرم، فیبر 9 گرم، سدیم 100 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید