چیزکیک گیلاس

یک میان وعده دلپذیر بدون نیاز به پخت

متعلق به دسته های

چیزکیک گیلاس

مواد اولیه

  • گیلاس، تازه یا فریزری: 4 لیوان

  • شکر: 3/4 لیوان

  • آب: 1/4 لیوان همراه 4 قاشق چایخوری

  • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری

  • بیسکویت ساده ترجیحا گندم کامل: 400 گرم

  • گردو: 1/2 لیوان خرد شده و تست شده

  • روغن مایع: 1/3 لیوان

  • پنیر خامه ای یا ماسکارپونه: 55 گرم

  • ماست یونانی: 2 لیوان

  • پودرشکر: 6 قاشق غذاخوری

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • گیلاس، 1/2 لیوان شکر و 1/4 لیوان آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.

  • نشاسته ذرت را با 4 قاشق چایخوری آب مخلوط کنید و به مخلوط گیلاس اضافه کنید و اجازه دهید مجدد بجوش آید.

  • دما را کاهش داده و گاهی هم بزنید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید.

  • بیسکویت ها را با استفاده از غذاساز یا هر وسیله دیگری پودر کنید.

  • گردو را هم اضافه کنید و کمی خرد کنید.

  • مخلوط بیسکویت و گردو را به یک کاسه دیگر منتقل کنید و باقیمانده شکر را بیفزایید.

    روغن را به مخلوط بیسکویت اضافه کرده و مخلوط را در کف یک ظرف 22 در 32 سانتیمتر فشار دهید و یک لایه یکدست تشکیل دهید.

  • در یک ظرف دیگر پنیر خامه ای، ماست، پودرشکر و وانیل را مخلوط کنید و روی لایه بیسکویتی بریزید.

  • مخلوط گیلاس را روی لایه پنیری ریخته و دست کم به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

نکات

برای تست شدن گردوها، آنها را در تابه بدون روغن روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کمی تغییر رنگ دهند.

برای پودر کردن بیسکویت ها می توانید آنها را در یک پلاستیک زیپ دار بریزید و با گوشتکوب یا وردنه آنها را خرد کنید.

این دسر برای گیاهخوارانی که لبنیات را در برنامه غذایی خود دارند مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 349 کالری، پروتئین 8.7 گرم، کربوهیدرات 42 گرم، فیبر رژیمی 1.7 گرم، قند 28.6 گرم، چربی 17.1 گرم، چربی اشباع 4.5 گرم، کلسترول 20.4 میلی گرم، ویتامین آ 872 واحد، ویتامین سی 5.2 میلی گرم، فولات 39.7 میکروگرم، کلسیم 107.2 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، منیزیم 22.1 میلی گرم، سدیم 228 میلی گرم، پتاسیم 233.3 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید