چای سرد هلو

در کنار مزه چای، طعم دلپذیر هلو و نعنا تازه.

چای سرد هلو

مواد اولیه

  • هلو: 2 عدد
  • برگ نعنا تازه: 1/2 لیوان
  • چای کیسه ای سیاه: 6 عدد
  • آب جوش: 6 لیوان
  • یخ: برای سرو

دستور تهیه

  • هلوها و برگ های نعناع را در یک ظرف ریخته و با یک قاشق چوبی یا گوشتکوب آنها را له کنید.
  • چای های کیسه ای را در آن ظرف قرار داده و آب جوش را روی آن ها بریزید. 
  • اجازه دهید 20 دقیقه بماند.
  • کیسه های چای را بیرون آورید و ظرف را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. 
  • لیوان ها را با یخ پر کنید. چای را صاف کرده و روی یخ ها بریزید. 

نکات

می توانید این چای ها را 24 ساعت قبل آماده کنید.

شیرینی این چای از هلو است اما اگر مزه شیرینی بیشتری را می پسندید کمی عسل به آن اضافه کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه ده لیوان چای سرد کافیست. به ازای هر لیوان: 14 کالری، کربوهیدرات 3.3 گرم، قند 2.4 گرم، ویتامین آ 282 واحد، ویتامین سی 2.6 میلی گرم، فولات 6 میکروگرم، کلسیم 15.1 میلی گرم، منیزیم 7 میلی گرم، سدیم 5.6 میلی گرم، پتاسیم 94.3 میلی گرم

منبع: eatingwell.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید