چاتنی پیاز

چاشنی گیاهی و کم چرب

متعلق به دسته های

  • چاشنی
چاتنی پیاز

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخی
  • پیاز قرمز خردشده: 900 گرم
  • سیر خردشده: 1 حبه بزرگ
  • فلفل قرمز: 1/4 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای: 6 قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز یا بالزامیک: 1/3 لیوان همراه 1 قاشق غذاخوری
  • برگ بو: 2 برگ

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
  • پیازها باید نرم شوند اما قهوه ای نشوند.
  • سیر، و فلفل قرمز را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
  • شکر، سرکه و برگ بو را بیفزایید.
  • دمای شعله را کاهش دهید و اجازه دهید 25 تا 30 دقیقه روی حرارت بماند. گاهی هم بزنید.
  • مراقب باشید در مراحل آخر پخت، پیازها کاملا خشک نشوند و به تابه نچسبند.
  • بعد از سرد شدن پیازها را در شیشه دربسته بریزید.

نکات

این چاشنی را می توانید تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

چاتنی پیاز را می توانید همراه پنیر، نان تست یا غذاهای گریل شده و در ساندویچ ها استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 84 کالری، پروتئین 1 گرم، کربوهیدرات 13 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 9 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 15 واحد، ویتامین سی 6 میلی گرم، کلسیم 23 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 6 میلی گرم، پتاسیم 120 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید