پیلاف عدس قرمز، کینوا و دانه کتان

یک سالاد کم چرب با پتاسیم بالا

متعلق به دسته های

پیلاف عدس قرمز، کینوا و دانه کتان

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • عدس قرمز نپخته: 1/3 لیوان
  • کینوا: 1/3 لیوان
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخی
  • پیازچه خردشده: 1/3 لیوان
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • دانه کتان: 2 قاشق غذاخوری
  • عصاره مرغ: 400 گرم
  • فلفل دلمه قرمز یا سبز خردشده: 1 عدد بزرگ
  • آویشن: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • عدس و کینوا را جداگانه بشویید و آبکش کنید.
  • در یک قابلمه متوسط، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • پیازچه و سیر را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید.
  • کینوا و بذر کتان را اضافه کنید.
  • تفت دهید تا زمانی که کینوآ کمی قهوه ای شود، هم بزنید.
  • عدس و آب مرغ را اضافه کنید. به جوش بیاورید؛ حرارت را کاهش دهد در آن را بگذارید و به مدت 15 دقیقه بجوشد. فلفل دلمه و آویشن را اضافه کنید.
  • در ظرف را بگذارید و تا زمانی که کینوا و عدس نرم شوند بپزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 5 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1/2 لیوان): انرژی 152 کالری، کربوهیدرات 20 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 2 گرم، پروتئین 7 گرم، چربی 6 گرم، ویتامین آ 878 واحد، ویتامین سی 47 میلی گرم، سدیم 198 میلی گرم، فولات 18 میکروگرم، کلسیم 36 میلی گرم، پتاسیم 213 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید