پیش غذا کدوسبز و قارچ

این غذای ساده را با همبرگرکبابی سرو کنید.

پیش غذا کدوسبز و قارچ

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
  • کدو سبز کوچک خردشده: 2 عدد
  • قارچ ورقه شده: 1 و نیم لیوان
  • ریحان تازه خرد شده: 2 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل تازه آسیاب شده: به مقدار به دلخواه

دستور تهیه

  • روغن را در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت زیاد گرم کنید.
  • کدو سبز را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه با هم زدن تفت دهید.
  • قارچ و ریحان را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا نرم شوند.
  • به اندازه لازم نمک و فلفل اضافه کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 37 کالری، کربوهیدرات 3 گرم، فیبر 1 گرم، قند 2 گرم، پروتئین 2 گرم، چربی 3 گرم، ویتامین آ 142 واحد، سدیم 79 میلی گرم، پتاسیم 240 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید