پیتزا جوپرک و میوه

یک شیرینی متفاوت و زیبا

متعلق به دسته های

پیتزا جوپرک و میوه

مواد اولیه

کراست:

  • جوپرک: 1 و نیم لیوان

  • آرد گندم کامل: 1 لیوان

  • پودر دارچین: 1/2 قاشق چایخوری

  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری

  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد

  • شکر قهوه ای: 2/3 لیوان

  • روغن مایع: 1/3 یوان

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

رویه:

  • پنیر خامه ای یا ماسکارپونه: 220 گرم

  • ماست یونانی: 1/2 لیوان

  • پودر شکر (شکر قنادی): 3 قاشق غذاخوری

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • توت فرنگی برش خورده: 3/4 لیوان

  • کیوی برش خورده: 1 عدد

  • تمشک یا هر میوه دلخواه دیگر: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • برای تهیه کراست: جوپرک، آرد، پودردارچین، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.

  • تخم مرغ، شکر قهوه ای، روغن و وانیل را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید و به مخلوط جوپرک اضافه کنید. (خمیر نهای کمی خشک خواهد بود)

  • خمیر را در یک قالب مناسب با قطر 20 تا 25 سانتیمتر پهن کنید.

  • خمیر را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.

  • برای تهیه رویه: پنیر خامه ای، ماست، پودرشکر و وانیل را در یک ظرف با همزن بزنید. این مخلوط را روی کراست سرد شده بمالید.

  • میوه ها را روی آن بچینید.

نکات

کراست این پیتزا را می توانید از دو روز قبل آماده کنید و زمان سرو مخلوط پنیر و میوه را روی آن قرار دهید.

می توانید آرد سفید را جایگزین آرد گندم کامل کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه ده برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 301 کالری، پروتئین 7.1 گرم، کربوهیدرات 37.3 گرم، فیبر رژیمی 3.1 گرم، قند 19.5 گرم، چربی 14.5 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 36.5 میلی گرم، ویتامین آ 263.7 واحد، ویتامین سی 14.2 میلی گرم، فولات 23.1 میکروگرم، کلسیم 77.3 میلی گرم، آهن 1.2 میلی گرم، منیزیم 37.3 میلی گرم، سدیم 224.8 میلی گرم، پتاسیم 210.3 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید