پوره گل کلم با سیر و پیازچه

یک سوپر پیش غذا کم کالری و کم کربوهیدرات

پوره گل کلم با سیر و پیازچه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گل کلم: 1 عدد متوسط
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر: 2 تا 3 حبه
  • شیر: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
  • پودر پیاز: 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • پیازچه خردشده: 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • گل کلم و حبه های سیر را بخار پز کنید. سپس آنها را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید.
  • روغن زیتون، شیر، پودر سیر و پودر پیاز را اضافه کنید.
  • نمک و فلفل را بیفزایید.
  • در زمان سرو روی پوره پیازچه خردشده بریزید.

نکات

گیاهخواران می توانند از شیربادام استفاده کنند.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 110 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 9 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 3 گرم، چربی 8 گرم، چربی اشباع 1 گرم، سدیم 48 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید