پوره سیب زمینی و سیر

این پوره به علت داشتن باترمیلک، بدون نیاز به کره زیاد بافت نرمی دارد.

متعلق به دسته های

پوره سیب زمینی و سیر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سیب زمینی خردشده: یک کیلو و 800 گرم
  • پیازچه خردشده: 3/4 لیوان
  • سیر خردشده: 3 حبه
  • آب: 1/2 لیوان
  • باترمیلک: 1 و نیم لیوان (برای طرزتهیه باترمیلک خانگی کلیک کنید)
  • کره ذوب شده: 1/4 لیوان
  • نمک: 1 و 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • سیب زمینی بدون پوست، پیازچه، سیر و آب را در یک قابلمه بریزید.
  • اجازه دهید روی حرارت بماند تا سیب زمینی ها بپزند.
  • بعد همه را پوره کنید.
  • باترمیلک، کره ذوب شده، نمک و فلفل را بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

نکات

——

ارزش غذایی

این مقدار برای 16 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1/2 لیوان):  انرژی 133 کالری، پروتئین 3.3 گرم، کربوهیدرات 22.5 گرم، فیبر رژیمی 1.6 گرم، قند 1.4 گرم، چربی 3.1 گرم، چربی اشباع 1.9 گرم، کلسترول 8.6 میلی گرم، ویتامین آ 189.2 واحد، فولات 3.8 میکروگرم، کلسیم 31.9 میلی گرم، آهن 0.1 میلی گرم، منیزیم 4.5 میلی گرم، سدیم 226.9 میلی گرم، پتاسیم 684.5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید