پودینگ چیا شکلاتی

این صبحانه یا میان وعده منبع خوبی از پروتئین است و هم برای کودکان و هم بزرگسالان دلپذیر خواهد بود.

پودینگ چیا شکلاتی

مواد اولیه

  • دانه چیا: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
  • عسل: 1 قاشق غذاخوری (می توانید مقدار عسل را طبق ذائقه خود کمتر کنید)
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: 1/4 قاشق چایخوری (اختیاری)
  • نمک: کمی
  • شیر یا هر نوع شیر گیاهی مانند بادام یا نارگیل: 1 لیوان

دستور تهیه

  • در یک شیشه، همه مواد بجز شیر را مخلوط کنید.
  • نیمی از شیر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس باقیمانده شیر را بیفزایید.
  • اجازه دهید برای دو دقیقه استراحت کند سپس مجدد با قاشق هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. 
  • درب شیشه را ببندید و برای کل شب یا دست کم دو ساعت در یخچال قرار دهید.
  • می توانید در زمان مصرف روی پودینگ انواع میوه ها را قرار دهید.

نکات

دانه چیا منبع خوبی برای پروتئین و اسیدهای چرب امگا-3 است.

بیماران مبتلا به دیابت می توانند بجای عسل از شیرین کننده های کم کالری استفاده کنند.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 2 لیوان پودینگ کافیست. به ازای هر 1/2 لیوان: انرژی 410 کالری، پروتئین 6.5 گرم، کربوهیدرات 23.6 گرم، فیبر رژیمی 10.5 گرم، قند 10.2 گرم، چربی 35 گرم، سدیم 94.9 میلی گرم،  میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید