پودینگ چیا سیب و دارچین

یک صبحانه مقوی، سالم و متفاوت

پودینگ چیا سیب و دارچین

مواد اولیه

  • شیر یا شیر بادام: 1/2 لیوان

  • دانه چیا: 2 قاشق غذاخوری

  • عسل: 2 قاشق چایخوری

  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

  • پودر دارچین: 1/4 قاشق چایخوری

  • سیب خرد شده: 1/2 لیوان

  • گردو تست شده خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • شیر را با دانه چیا، عسل، وانیل و دارچین مخلوط کنید و در ظرف را گذاشته دست کم برای 8 ساعت در یخچال قرار دهید.

  • در زمان سرو، نیمی از پودینگ را در یک لیوان بریزید روی آن نیمی از سیب ها و نیمی از گردوها را بریزید.

  • باقی پودینگ را در لیوان ریخته و باقی سیب و گردو را نیز روی آن بریزید.

نکات

برای تست کردن گردو می توانید گردو را در تابه بدون روغن ریخته و روی حرارت هم بزنید تا کمی تغییررنگ دهد.

بیماران مبتلا به دیابت بجای عسل از شیرین کننده های کم کالری استفاده نمایند.

ارزش غذایی

این مقدار برای یک نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 233 کالری، پروتئین 4.8 گرم، کربوهیدرات 27.7 گرم، فیبر رژیمی 10.1 گرم، قند 14.4 گرم، چربی 12.7 گرم، چربی اشباع 1.1 گرم، ویتامین آ297.7 واحد، ویتامین سی 3 میلی گرم، فولات 13.5 میکروگرم، کلسیم 385.9 میلی گرم، آهن 2.1 میلی گرم، منیزیم 84.7 میلی گرم، سدیم 90.7 میلی گرم، پتاسیم 224.2 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید