صفحه اصلی » غذای اصلی » صبحانه » پودینگ چیا سیب و دارچین
یک صبحانه مقوی، سالم و متفاوت
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
شیر یا شیر بادام: 1/2 لیوان
دانه چیا: 2 قاشق غذاخوری
عسل: 2 قاشق چایخوری
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
پودر دارچین: 1/4 قاشق چایخوری
سیب خرد شده: 1/2 لیوان
گردو تست شده خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
شیر را با دانه چیا، عسل، وانیل و دارچین مخلوط کنید و در ظرف را گذاشته دست کم برای 8 ساعت در یخچال قرار دهید.
در زمان سرو، نیمی از پودینگ را در یک لیوان بریزید روی آن نیمی از سیب ها و نیمی از گردوها را بریزید.
باقی پودینگ را در لیوان ریخته و باقی سیب و گردو را نیز روی آن بریزید.
برای تست کردن گردو می توانید گردو را در تابه بدون روغن ریخته و روی حرارت هم بزنید تا کمی تغییررنگ دهد.
بیماران مبتلا به دیابت بجای عسل از شیرین کننده های کم کالری استفاده نمایند.
این مقدار برای یک نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 233 کالری، پروتئین 4.8 گرم، کربوهیدرات 27.7 گرم، فیبر رژیمی 10.1 گرم، قند 14.4 گرم، چربی 12.7 گرم، چربی اشباع 1.1 گرم، ویتامین آ297.7 واحد، ویتامین سی 3 میلی گرم، فولات 13.5 میکروگرم، کلسیم 385.9 میلی گرم، آهن 2.1 میلی گرم، منیزیم 84.7 میلی گرم، سدیم 90.7 میلی گرم، پتاسیم 224.2 میلی گرم
منبع: